EXPLOZIE în spital?! Primarul, mesajul serii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Alertă cu bombă în FC Botoşani - Academica Clinceni / Foto Pexels
Alertă cu bombă în FC Botoşani - Academica Clinceni / Foto Pexels
Opt pacienți de la Spitalul Județean din Piatra Neamț sunt transferați la Iași. Este vorba despre pacienții care se aflau în salonul învecinat cu cel care a luat foc și în care au murit șapte persoane. De asemenea, potrivit celor mai noi date, ar fi fost vorba despre o explozie. 

Conducerea Spitalului Județean din Piatra Neamț a decis să-i transfere pe pacienții ATI care se aflau lângă salonul care a luat foc. Mai multe autospeciale de la Iași au plecat la Piatra Neamț pentru a-i lua pe bolnavi. Tot la Iași este transferat și medicul de gardă care a încercat să-i salveze pe pacienții morți în incendiul de la ATI.

Sâmbătă seară, primarul Andrei Carabelea a oferit informații despre incendiu la Antena 3, acesta fiind întrebat dacă a existat o explozie: „Singura acoperire în acest sens, cioburile”. „Par să fie spulberate de suflul unei deflagrații?”, a fost întrebat acesta. „Da, da. Același lucru a reieșit și din discuția cu una dintre asistente, care ne-a spus că totul s-a petrecut brusc. Când au ajuns pompierii, nu mai era o flacără puternică”, a spus primarul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel