România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 16 oct, 19:12
EXPLOZIE de cazuri de COVID-19 în Italia. Este pentru prima dată de la începutul pandemiei
Italia întâmpină noi probleme în lupta cu pandemia de coronavirus. Țara a înregistrat cel mai mare număr de noi infectări.

Italia a înregistrat 10.010 noi infecții în ultimele 24 de ore, a declarat ministerul sănătății. Este cel mai mare număr zilnic de la începutul izbucnirii pandemiei de COVID-19 și a crescut cu 13% față de maximul precedent de 8.804, care a fost cu o zi în urmă. Ministerul a raportat, de asemenea, 55 de decese cauzate de coronavirus, în scădere față de 83 cu o zi în urmă și mult mai puține decât cele avute la apogeul pandemiei, în perioada martie-aprilie, aproximativ 900 pe zi.

Numărul persoanelor în terapie intensivă a crescut constant. Astfel, vineri au fost 638 de bolnavi la terapie intensivă, față de 586 joi, comparativ cu un minim de aproximativ 40 în a doua jumătate a lunii iulie. Italia a fost prima țară din Europa care a fost puternic afectată de COVID-19 și are al doilea cel mai mare număr de decese din continent după Marea Britanie, 36.427, potrivit TheGuardian.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro