„Exercițiu” de pregătire a românilor pentru lipsa de căldură și de apă caldă din viitorul apropiat
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Analistul politic Bogdan Chirieac și Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice, au vorbit despre problemele cu care se confruntă românii în ultima perioadă.

Bogdan Chirieac, analist politic, și Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice, au discutat despre problemele cu care se confruntă românii și despre pregătirea populației pentru perioada dificilă care urmează:

„Încercam să spun că faptul că se tot discută aceste probleme, nu e un lucru rău, fiindcă nu toată lumea înțelege din prima, ca dumneavoastră (n.r. Mugur Ciuvică). Noi le-am explicat ani întregi că Băsescu nu e bun și ați văzut rezultatul, acum, 95% spun „Da, Băsescu nu e bun!“. Deci a durat ani întregi până când... . Și atunci discutăm despre aceste probleme vis-a-vis de carburant și voiam să vă mai spun că există o pregătire a populației din România și pentru lipsa de căldură, și pentru lipsa de apă caldă.

Jumătate din București nu are de ani întregi căldură și apă caldă. Ați văzut pe cineva nervos în sensul ăsta?“, a întrebat Bogdan Chirieac.

„Nu!“, a răspuns Mugur Ciuvică.

„Nici eu n-am văzut pe nimeni nervos. Știu că bucureștenii au ieșit că nu era Dragnea la pușcărie. Da, lumea era foarte nervoasă! Că Dragnea a mărit pensiile și salariile, au spus că e mită: E mită ca să nu intri la pușcărie, nenorocitule! De apă caldă și căldură nu a zis nimeni. Și dacă se taie apa caldă și căldură nu este nicio problemă! O singură problemă ar fi în România, să nu tăiați benzina din stațiile de alimentare“, a punctat analistul politic.

CITEȘTE ȘI    -    Kelemen Hunor: Compensarea cu 50 de bani a preţului la carburanţi, măsură care nu afectează bugetul de stat

„De scumpit se poate scumpi“, a precizat, ironic, Mugur Ciuvică.

„Scumpit, când vreți! Dar v-a deranjat cineva când au scumpit-o de la 5 lei la 10 lei? Nu v-a deranjat! Au fost niște inși care băgau de 30 de bani, de 50 de bani... .“, a spus Bogdan Chirieac.

„Păi ați văzut că i-a rezolvat Ciucă cu 50 de bani? Gata, le-a dat 50 de bani și i-a liniștit!“, a spus Mugur Ciuvică.

„Vă dați seama că dacă băgau de 3 lei, ieftinea benzina cu 3 lei?!“, a completat, ironic, Bogdan Chirieac.

„Protestatarii n-au fost bine sfătuiți!“, a spus, profund amuzat, Mugur Ciuvică.

„Ei trebuiau să bage de 3 lei și se ducea de la 10 lei, la 7 lei, la 6,5 lei“, a conchis, la emisiunea „Miercurea Neagră“, Bogdan Chirieac.

Iohannis, secretar general la NATO. Predicția lui Mugur Ciuvică

Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice, a făcut o predicție privind numirea lui Klaus Iohannis în funcția de secretar general al NATO:

„Iarăși, un alt subiect, ca cel cu Laura Codruța Kovesi la președinție, e prosteala asta cu Iohannis secretar general al NATO. Nu are  nicio șansă, niciun atu, în afară de faptul că-și dorește, probabil. În rest... E român, nu poate să mai fie un al doilea român șef la NATO, după Geoană, că mai sunt și alte țări în NATO. Geoană acum e adjunct. Sunt două funcții, șef și adjunct. Partea civilă e din Europa și partea militară e din SUA. Comandantul militar al NATO a fost tot timpul american, iar secretarul general, partea civilă, au fost european, așa s-au înțeles ei.

Geoană a avut a doua funcție civilă din NATO. Nu mai pun iar unul din România, că România nu-i buricul NATO. România e o țară din NATO, ca multe altele. Cum ați spus, sunt o mulțime de oameni din alte țări care vor funcția asta (...)“, a spus, la DC News, la emisiunea „Miercurea Neagră“, Mugur Ciuvică (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel