Exclusiv în România: Conexiune securizată la Internet, oriunde. Cum evitați furtul de informații
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Serviciu în exclusivitate în România. Orice persoană din țară poate beneficia de conexiune securizată la Internet oriunde s-ar afla.

Smart Universe Technologies este prima companie din România care va oferi acest serviciu.

"Cel mai important aspect în evoluția echipamentelor tehnologice, în special în cazul telefoanelor inteligente- 'smartphone', tabletelor și laptopurilor îl constituie securitatea informațiilor personale și a datelor transmise pe Internet. O bună parte a populației utilizează fie un laptop, o tabletă, ori un telefon inteligent, în majoritatea cazurilor folosind o conexiune nesigură la Internet (din cafenele, baruri, restaurante, hoteluri etc). Întrucât cetățenii nu au cunoștințe despre metodele de atac și nici despre cele de prevenire, ideea serviciului pe care îl vom oferi este să ofere utilizatorului încrederea necesară în momentul în care, spre exemplu, trimite un email, efectuează o plată de pe telefon sau este în mijlocul unei video-conferințe", transmite Smart Universe Technologies.

Inițiatorul proiectului, Constantin Busuioceanu, CEO al Smart Universe Technologies, subliniază că "primii pași în prevenirea furtului de informații sunt: informarea, utilizarea unei conexiuni securizate, instalarea unei aplicații de tipul antivirus și, nu în ultimul rând, evitarea utilizării unei conexiuni de tipul 'free WiFi' (conexiune gratuită la Internet)".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel