Exatlon România, eliminare. Surpriză pentru Valentin Chiș
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Valentin Chis, surpriza după eliminare
Valentin Chis, surpriza după eliminare
Valentin Chiș, alias ''Bruce'', a fost eliminat de la Exatlon în ediția 16 mai. Imediat ce a părăsit competiția, fostul concurent a avut parte de o surpriză.

Bruce a fost concurentul eliminat în ediția de miercuri seară de la Exatlon. Diana, iubita lui, a mărturisit în urmă cu câteva zile celor de la Wowbiz că Valentin va avea parte de o surpriză în momentul în care își va deschide pentru prima dată telefonul, după lunile petrecute în Republica Dominicană. “Când va putea intra în posesia telefonului său, va primi instant la deschiderea lui, o grămadă de poze și filmulețe cu Anya, cu ai noștri cățeluși, Lala și Toto, cu noi toți”, a povestit Diana, iubita lui Bruce pentru Wowbiz.ro.

(w670) Bruce, al�

Valentin Chiș a plecat în competiția Exatlon când fiica lui, Anya, avea doar două luni, iar micuta va împlini 5 luni în zilele următoare. “Anya s-a schimbat foarte mult, acum este mult mai vocală, până și trăsăturile feței i s-au schimbat. Bruce va fi uimit când o va vedea”, a adăugat Diana.

Exatlon România se apropie de marele final, care îi va aduce învingătorului premiul de 100.000 de Euro. Miercuri, 23 mai, va avea loc ultima Arenă, cea care va decide câștigătorul Exatlon. Transmisiunea va fi în direct, la Kanal D, începând cu ora 19:45.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel