EXATLON România, ELIMINARE 5 februarie. Situație disperată pentru Războinici - LIVE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
EXATLON ROMÂNIA, 5 FEBRUARIE 2019. Marți seară, la Kanal D, a fost difuzată o nouă ediție incendiară din emisiunea „Exatlon”. O concurentă a părăsit definitiv competiția.

Emisiunea a fost prezentată, sub formă de update-uri, pe DCNews:

Update 13: Ana Maria Stamen este concurenta eliminată!

VEZI ȘI: EXATLON, reacții fulger după eliminare: "Nu e nimic, pleacă data viitoare!"

Update 12: Vizibil epuizate de energie, Războinicile luptă cu ultimele puteri în jocul de eliminare. Duelul este plin de tensiune.

Update 11: Echipa Războinicilor a votat. Concurenta care intră la duel cu Ana Maria Stamen este Mihaela Popescu. A început să plângă când a aflat că va merge la duel.

Update 10: Cea care are cele mai mici procentaje din echipa Războinicilor este Ana Maria Stamen. Player of the week este Irina Postolea. Concurenta a fost foarte uimită când a auzit că are cele mai bune procentaje. „Da, surprinsă pentru că este o decizie foarte grea. Și, sinceră să fiu, nu am să pot să spun eu asemenea lucru. Am să las echipa să decidă și cel mai bun să rămână", a spus Irina Postolea.

Update 9: Scor categoric, 9-1 în favoarea Faimoșilor! Singurul punct de la Războinici a fost adus de Mihaela Popescu. Prin urmare, o fată de la Războinici va pleca acasă.

Update 8: „Dezastru” a spus Giani Kiriță, după ce o concurentă din echipa sa nu a reușit să obțină punctul.

Update 7: Situație disperată pentru Războinici. Scorul în jocul de protecție este 8-1, iar tensiunea a crescut simțitor în echipa Războinicilor. Giani Kiriță a răbufnit la adresa Nicoletei, care le certa pe colegele ei că nu au reușit să puncteze.

Nicoleta Luncă: Dacă știți că nu puteți să aruncați, nu va mai băgați!

Giani Kiriță: Liniște, că aici sunteți cinci fete, jucați doar trei! O să jucați tot timpul. Când ai jucat, nu ai luat punct! Mai taci din gură!

Nicoleta Luncă: Dacă asta e pentru mine, dacă asta am vrut eu.

Giani Kiriță: Când o să fie, o să vină și rândul tău! N-am chef de discuții la ora asta când avem meci!

Update 6: Dezamăgirea se citește pe chipul lui Giani Kiriță. După un traseu excelent făcut de Ana Stamen, aceasta practic i-a oferit punctul Andreei prin aruncările neperformante.

Update 5: Calculat din fire, Călin își dozează aruncarea și victoria duelului aduce disperarea echipei Războinicilor!

Update 4: Tensiunea și adrenalina cresc de la un duel la altul.

Update 3: Început în forță pentru Faimoși! Scorul e 2-0 în favoarea lor.

Update 2: Războinicile își fac deja stategia de joc. Andreea Zaragiu și Andreea Arsine sunt luate în vizor pentru duel.

Update 1: Începe emisiunea. O fată va fi eliminată marți.

-----

EXATLON ROMÂNIA, 5 februarie 2019. Faimoșii și Războinicii vor fi în fața celui mai important joc al săptămânii: jocul de protecție. O fată va fi eliminată de la Exatlon România!

EXATLON ROMÂNIA, 5 februarie 2019. Luni seară, jocul a început în forță pentru Războinici, care au reușit să conducă după primele două meciuri. Punctul culminant a fost când carul Cristinei Constantinescu a ieșit în afara traseului și concurenta nu a reușit să îl urce înapoi fără ajutorul lui Vladimir Drăghia. Faimoșii au ajuns la 9 puncte, însă Războinicii au reușit să mai câștige câteva meciuri înainte de final. Scorul a fost 10-7. Ultimul punct a fost adus de Andreea Arsine împotriva Irinei Postolea.

EXATLON ROMÂNIA, 5 februarie 2019. Rămâneți pe DCNews pentru a afla informații în timp real, precum și ce concurentă va fi eliminată din cadrul competiției.

VEZI ȘI: EXATLON România, 4 februarie LIVE. Nervi și tensiune pe traseu - video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel