EXATLON România. Concurenți echipă Războinici sezon 3
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Exatlon România, sezonul trei
Exatlon România, sezonul trei
EXATLON ROMÂNIA.  Zece Faimoși vor lupta cu zece Războinici aleși pe sprânceană. Iată cine face parte din echipa Războinicilor:

EXATLON. Concurenți echipă Războinici Exatlon, sezon 3.  Jimborean Ovidiu, 30 de ani, este luptător de MMA, un concurent plin de energie, ambițios, care a obținut de-a lungul timpului numeroase titluri de campion.  

EXATLON. Concurenți echipă Războinici Exatlon, sezon 3. Gabriel Nedelcu, 21, practică dansul sportiv, este un tânăr echilibrat, creativ. Crede cu tărie că perseverența și încrederea în el însuși îl vor ajuta să ajungă acolo unde își dorește.

EXATLON. Concurenți echipă Războinici Exatlon, sezon 3. Irina Postolea, 40 de ani, este antrenoare de judo, o femeie cu o poveste de viață impresionantă. A participat la numeroase competiții și își dorește să simtă din nou emoția și adrenalină concursului.

EXATLON. Concurenți echipă Războinici Exatlon, sezon 3. Andrei Angelescu, 24 de ani, este coregraf și dansator, un spirit liber, un tânăr optimist căruia îi plac provocările și, mai presus de orice, să simtă emoția și să o transmită, în stare cât mai pură, celor din jurul sau. E pasionat de fotbal, tenis și înot.  

EXATLON. Concurenți echipă Războinici Exatlon, sezon 3. Nicoleta Iuliana Luncă, 23 de ani, este instructor sportiv, are la activ nouă ani de handbal de performanță.

EXATLON. Concurenți echipă Războinici Exatlon, sezon 3. Ana Maria Cazan, 22 de ani, este o atletă desăvârșită, deține mai multe titluri naționale și internaționale.  

EXATLON. Concurenți echipă Războinici Exatlon, sezon 3. Mihai Berar, 29 de ani, lucrează în M.A.I., este absolvent de Drept, dar a urmat și cursuri de kinetoterapie. A practicat sporturi precum karate, volei, box, judo. 

EXATLON. Concurenți echipă Războinici Exatlon, sezon 3. Alexandru George Stoica, 27 de ani, instructor de fitness, își dorește să ajungă în finală și să câștige trofeul. Spune că altruismul este calitatea care îl va ajuta să se integreze în echipă.  

EXATLON. Concurenți echipă Războinici Exatlon, sezon 3. Ana Popescu, 19 ani, practică un sport spectaculos, karate. În prezent, este studentă la UNEFS. Îi place să riște.

EXATLON. Concurenți echipă Războinici Exatlon, sezon 3. Ana Maria Stamen, 19 ani, practică dansul contemporan și modern.

Vezi și:

EXATLON România. Prezență surpriză în sezonul 3

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel