EXATLON România. Concurenți echipă Faimoși sezon 3
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Exatlon, sezonul trei
Exatlon, sezonul trei
EXATLON ROMÂNIA. Zece Faimoși vor lupta cu zece Războinici aleși pe sprânceană. Iată cine face parte din echipa Faimoșilor:

EXATLON. Concurenți echipă Faimoși Exatlon, sezon 3. Cel de-al treilea sezon al show-ului începe sâmbătă, 12 ianuarie, la Kanal D. Emisiunea, prezentată de Cosmin Cernat, va fi difuzată patru zile pe săptămână, de sâmbătă până marți, de la ora 20:00.

EXATLON. Concurenți echipă Faimoși Exatlon, sezon 3. Atletei Andreea Arsine și artiștilor AMI și Mario Fresh li se adaugă, în echipa Faimosilor, încă șapte concurenți dornici să își demonstreze calitățile sportive.

EXATLON. Concurenți echipă Faimoși Exatlon, sezon 3. Costin Gheorghe, 29 de ani, este fotbalist, face parte din echipa de fotbal Academica Clinceni. A evoluat în cadrul mai multor cluburi: Sportul Studențesc, Gaz Metan Mediaș, Rapid București. Energic, Costin pare să fi împrumutat din șarmul surorii sale, cântăreața Elena Gheorghe.  

EXATLON. Concurenți echipă Faimoși Exatlon, sezon 3. Andreea Mihaela Zaragiu, 32 de ani, e multiplă campioană națională, europeană și mondială la Kempo. Este instructor de fitness și aerobic și prin tot ceea ce face încearcă să insufle și altora dragostea pentru sport și viață sănătoasă.  

EXATLON. Concurenți echipă Faimoși Exatlon, sezon 3. Andrei Boţoaca, 24 de ani, este un tânăr care a ales un sport plin de adrenalină – este campion național, european și mondial la motociclism, iar în 2014, 2015 și 2018 a primit titlul de Sportivul Anului la Enduro. Își dorește cu ardoare să revină acasă cu trofeul Exatlon. 

EXATLON. Concurenți echipă Faimoși Exatlon, sezon 3. Diana Pivniceru, 27 de ani, este vicecampionană națională la proba de 800 de metri. Din 2012, a câștigat în fiecare an titlul de Campioană Națională Bikini Fitness. Este și instructor de fitness și e pasionată de ski, patinaj și tenis.

EXATLON. Concurenți echipă Faimoși Exatlon, sezon 3. Ciprian Mariş, 27 de ani, multiplu campion mondial la Kempo, intră și el în lupta care va ține cu sufletul la gură România. De asemenea, e campion RXF, la categoria 66 de kilograme. 

VEZI ȘI: Astrolog, previziune pentru următorii 7 ani: Pregătiți-vă!

VEZI ȘI: Yamato Zaharia, pe masa de operație după Exatlon. Care este starea Faimosului

EXATLON. Concurenți echipă Faimoși Exatlon, sezon 3. Cătălina Șeicaru, 25 de ani, e instructor de fitness și aerobic, dar și model. Crede în steaua ei norocoasă, dar mai ales în ambiția care o caracterizează.

EXATLON. Concurenți echipă Faimoși Exatlon, sezon 3. Un sportiv originar din Republica Moldova, dar care s-a mutat în Cluj de la 16 ani, întregește echipa Faimosilor. Este vorba de Ion Surdu, 23 de ani, campion național și european la MMA.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel