EXATLON România. Atac de panică: Mi se oprește respirația
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
EXATLON ROMÂNIA, 11 noiembrie 2018.  Jocul de protecție de duminică seară este unul plin de tensiune, încă de la început unul dintre concurenți confruntându-se cu o situație grea.

EXATLON ROMÂNIA, 11 noiembrie 2018. Atac de panică pentru Silviu Nicolae. Acesta nu a reușit să își facă curaj să sară de pe toboganul cu apă. Se pare că este una dintre cele mai mari temeri ale lui. „E vorba de panica pe care o am. Mi se oprește respirația", a spus Silviu Nicolae.

EXATLON ROMÂNIA, 11 noiembrie 2018. Cristian Pulhac a stat tot timpul lângă el și a încercat să îl încurajeze. În cele din urmă, acesta nu a reușit să își facă curaj și să sară, așa că în prima cursa a intrat Cristi Pulhac împotriva lui Doru Meseșan. Jocul din această seară este unul dintre cele mai importante de la Exatlon România.

EXATLON ROMÂNIA, 11 noiembrie 2018. Amintim că, săptămâna trecută, Războinicii au pierdut jocul pentru eliminare cu scorul de 10-7. A fost un joc plin de emoții și accidentări. Atunci, Ciprian Silași a fost eliminat, lăsându-i pe Războinici în lacrimi. „Îmi pare bine că mă duc acasă. Să fiți tari!", le-a spus concurenților Ciprian Silași.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel