Exatlon: Ana Maria Stamen, eliminată. Giani Kiriță, gest care le-a făcut să plângă pe fete
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Exatlon. După ce Războinicii au pierdut meciul de eliminare, două fete din echipa albastră au fost nevoite să se dueleze. Cea care și-a luat rămas-bun de la coechipieri este Ana-Maria Stamen. Înainte de a părăsi competiția, Ana Maria Stamen și antrenorul Războinicilor, Giani Kiriță, s-au strâns tare în brațe, gest ce le-a făcut pe concurentele echipei să lăcrimeze.

"Bună, Cosmin! Mă bucur din tot sufletul că am ajuns până aici și că am fost aleasă din atâția oameni. Mă bucur că am făcut cunoștință cu niște suflete frumoase și n-o să vă uit niciodată și o să vă susțin de acasă. Și mă bucur că l-am avut și voi o să îl aveți în continuare ca antrenor pe Giani. E un om deosebit. Nu se compară cu ce vedem la televizor. Îmi pare rău că atât a fost! Voi pleca cu fruntea sus și fericită, totuși, că am avut parte de experiența aceasta și că nu o să mai am altă experiență vreodată, așa. Și vă mulțumesc mult și din tot sufletul pentru absolut tot! Și ție Giani!", a spus Ana Maria Stamen, în lacrimi, înainte de a părăsi competiția.

După ce i-a mulțumit lui Giani pentru sprijinul oferit pe parcursul competiției Exatlon, Ana Stamen l-a îmbrățișat pe antrenor în aplauzele coechipierilor, scenă ce le-a emoționat până la lacrimi pe concurentele echipei albastre.

(w670)

„E prima îmbrățișare dintre cele care vor urma. Eu îi mulțumesc din nou pentu tot ceea ce a făcut. Ana Maria Stamen, un copil care lăcrimează acum în brațele antrenorului Giani Kiriță”, a spus Cosmin Cernat.

Vezi și: EXATLON, reacții fulger după eliminare: "Nu e nimic, pleacă data viitoare!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel