Exatlon, 3 noiembrie. Mădălina - Giani Kiriță, scandal incredibil
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Exatlon, 3 noiembrie. Mădălina - Giani Kiriță, scandal uriaș Un scandal a avut loc la Exatlon. 

Exatlon, 3 noiembrie. Mădălina - Giani Kiriță, scandal uriaș După victoria pe care a adus-o echipei sale, după punctul final, Mădălina Linguraru a arătat un gest ce semnifică un gest obscen către Faimoși. Gestul său a venit după ce pe parcursul confruntării, Giani Kiriță i-a tot spus că e praf. 

Cristina Nedelcu a strigat la Mădălina Linguraru: ”Păi, pitico, cui îi arăți tu...?”. Giani Kiriță a continuat prin a spune: ”Dar de ce să-mi arate .... pitica asta de doi lei?”. 

Monica Roșu s-a dus deasupra Mădălinei Linguraru. Când Ionuț a vrut s-o țină pe Monica, aceasta l-a împins, deși când i-a cerut explicații Ionuț și a rugat-o să-l respecte pentru că nu este concurent, aceasta a afirmat că nu l-a împins și că nu e treaba lui. 

(w670)

(w670)

Giani Kiriță spune că nu a făcut-o praf pe Mădălina, deși imaginile spun altceva: 

(w670)

Mădălina Linguraru i-a mai spus lui Giani: ”Hai, marș!”, în conflictul cu acesta. ”Tu că ne înjuri toată ziua nu mai e nimic? Nu că ce. Ce ai auzit! Pune-ți aparat auditiv dacă nu auzi”. 

(w670)

Războinicii au câștigat vila cu 10 la 6. Echipa Mădălinei o susține, deși reclamă că ”au sărit toți pe ea în ultimul hal” și că ”ei nu și-au cerut scuze niciodată pentru jigniri și înjurături”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel