Evită aceste alimente. Poţi face cancer
Data publicării:
Autor: Ana Vasilescu
WhatsApp
produse ecologice
produse ecologice
Anumite alimente pot fi un adevărat pericol pentru sănătatea ta. Încearcă să eviţi conservele, carnea procesată şi popcornul pregătit la cuptorul cu mcrounde. Din cauza acestora poţi face cancer. 

Conserve, în special cele de roșii


Legumele din conserve tind să fie ambalate cu sare adăugată ca parte a procesului de conservare, iar fructele sunt adesea conservate în siropul de zahăr. Mai mult, conservele conţin un produs chimic numit BPA. Se spune că această substanţă poate provca apariţia cancerului. 

În schimb - Mănâncă produse proaspete sau înghețate, sau cel puțin căutați conserve cu conținut scăzut de sodiu și etichetate fără BPA.

Popcornul la microunde

 

Popcornul pregătit în cuptorul cu microunde creşte riscul apariţiei cancerului. În primul rând, diferitele arome conțin adesea diacetil, despre care se știe că este toxic. Pungile în sine sunt căptușite cu un produs chimic numit PFOA, acesta fiind cancerigen.

Carne procesată

 

Din cauza substanţelor chimice, carnea procesată este extrem de periculoasă pentru sănăttate. Aceasta conţine nitraţi şi nitriţi şi creşte riscul de apariţie a cancerului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel