Carnea roșie
Carnea roșie este bogată în grăsimi saturate. Poate provoca boli cardiovasculare și crește colesterolul. Cu toate acestea, carne roșie conţine proteine, minerale de înaltă calitate și o aromă mai gustoasă decât carnea albă.
Acest lucru ne duce la concluzia că nu trebuie să limităm complet aceste cărnuri, ci să le reducem consumul.
Carnea prelucrată
Adevăratul pericol este carnea prelucrată, printre care putem evidenția slănină, cârnați, hamburgeri. Aceste ingrediente sunt în grupa 1 a listei de substanțe care pot provoca cancer.
Ouă
Numeroase studii au relevat faptul că ouăle consumate în exces pot crește riscul de probleme cardiovasculare și creșterea colesterolului.
Lapte și brânză
Laptele integral este un aliment foarte sănătos și hrănitor. Cu toate acestea, conţine grăsimi şi sare. Această combinaţie poate creşte nivelul colesterolului.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Funeriu: E o greșeală fundamentală să părăsești România sau Republica Moldova pentru a te muta mai la Vest
- Cine a furat România. Cea mai mare propagandă a fost scoasă la iveală
- BANCUL ZILEI: De ziua soacrei
- Avea mici afaceri de 20 de ani în România, dar a plecat în UK, cu toată familia. ”În HoReCa, erau cele mai mari și mai grele controale. Veneau la două săptămâni și nu plecau fără... ”
- Când se termină coșmarul de pe Prelungirea Ghencea. Nicușor Dan spune de ce lucrările durează foarte mult. ”Tot timpul așteptăm unii după alții”
- De ce militarii și oamenii cu handicap nu au primit „pensia” înainte de Paște 2024. Unde s-a produs confuzia
- Pască fără aluat. Rețeta lui Liviu Dragnea pentru Paște 2024 / video
- Condiment folosit de Paște plin de pesticide
- Motivul pentru care o tânără a refuzat să mai plătească la casele self-pay din supermarket / video
- De ce criptomonedele sunt „un mare nu”. Mitroi (analist de investiții): E eminamente speculativ. Creșterea vine doar din achiziția altcuiva