Eurovision 2021, în linie dreaptă. Piesa “Amnesia”, cântată de Roxen, se aude deja în toată Europa
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: Facebook / Roxen
Foto: Facebook / Roxen
Eurovision Song Contest 2021 va avea loc la Rotterdam, sub sloganul „Open Up”, cu semifinalele pe 18 şi 20 mai şi finala pe 22 mai. La ediţia cu numărul 65 a concursului, participă - alături de România - alte 40 de țări.

Pregătirile pentru Eurovision au intrat în linie dreaptă, evenimentul urmând să debuteze în mai puțin de o lună. Este o perioadă aglomerată pentru Roxen, reprezentanta României la ediția din acest an a concursului.

Tânăra artistă este prinsă între repetiții, interviuri și filmări pentru alte evenimente, pregătind noi surprize pentru fani pe care le va anunța în perioada următoare.

Roxen promovează "Amnesia" pe scenele virtuale ale pre-party-urilor Eurovision



“Amnesia” se aude, deja, în toată Europa şi dincolo de graniţele sale, iar Roxen a primit invitaţii la spectacolele de promovare a pieselor Eurovision organizate de unele dintre cele mai importante platforme online dedicate evenimentului. Cu doar trei săptămâni înainte de startul programului oficial al delegaţiei României la Rotterdam, eurovoix.tv şi eurovision-spain.com au anunţat participarea reprezentantei noastre la evenimentele organizate de cele două publicații online - Concert in the Dark, respectiv PrePartyES.

Restricții impuse de pandemie



Din cauza restricțiilor impuse de pandemie, anul acesta, toate evenimentele dedicate promovării artiștilor de la Eurovision vor fi organizate online și vor putea fi urmărite de toți fanii, în timp real.

„Chiar dacă nu putem avea concerte live, așa cum obișnuiam, mă bucur foarte tare că prin intermediul evenimentelor organizate în preajma Eurovision, vom putea fi alături de fanii competiției. Înseamnă foarte mult pentru mine și sper să le placă ce le-am pregătit. Sunt ocazii extraordinare să ajungem mai aproape de public și să ne cunoască mai bine. Vă pup, vă îmbrățișez și aștept cu nerăbdare și cu emoții să ne vedem cât mai curând”, mărturisește Roxen.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel