Europarlamentare 2019. Vasile Blaga: PSD este rănit
Autor: Eduard Pascu | Publicat pe: 10 mai 2019, 17:29
WhatsApp
Candidatul PNL pentru europarlamentare Vasile Blaga a declarat vineri, la Bacău, că PSD se află în cea mai slabă formă politică iar PNL are şansa să câştige alegerile din 26 mai.

Nu mai este PSD-ul acela de speriat. E rănit, e în cea mai slabă formă din ultimii 30 de ani. Nu am avut niciodată ocazia ca acum să îl punem jos. I-aţi văzut şi ieri, la Iaşi, nu şi-au putut ţine mitingul decât apăraţi de jandarmi. Primul-ministru fugea prin Cluj, poate astăzi fuge prin Arad. Nu îi doresc asta, nu îi vreau răul niciunei femei. Dar trebuie să învingem PSD şi nu îl putem învinge doar cu lozinci. Trebuie să învingem PSD şi îl vom învinge dacă vom merge din casă în casă şi să le arătăm oamenilor cinstit cine sunt ăştia şi ce facem noi. Oamenii întreabă: de ce voi şi nu ei? Noi să le spunem că oamenii ăştia au nenorocit ţara asta şi au cutuma lor să ţină lumea în sărăcie. Forţa PSD a fost din nefericire în zonele sărace. Pe un om liber nu îl duci cu zăhărelul, dar cu ajutorul social îl duci, a declarat Vasile Blaga.

El a adăugat că PNL va sprijini şi referendumul, pentru că astfel nu îl sprijină doar pe preşedintele Klaus Iohannis, ci şi România.

Vineri a avut loc la Bacău prezentarea candidaţilor PNL pentru alegerile europarlamentare, manifestaţie la care au participat Rareş Bogdan şi Vasile Blaga, precum şi liderii organizaţiei judeţene liberale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?