Europarlamentare 2019. Trei reprezentanţi din secţiile de votare, transportaţi la spital epuizaţi de aşteptarea de la BEJ
Autor: Eduard Pascu | Publicat pe: 27 mai 2019, 14:40
WhatsApp
Trei persoane, reprezentanţi ai secţiilor de votare din judeţ ajunşi cu documentele la Biroul Electoral Judeţean (BEJ), au fost transportaţi la spital şi alţi cinci au fost asistaţi medical în ambulanţe după ce suferit lipotimii şi crize de hipertensiune pe fondul epuizării fizice, potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Olt, Alin Dinu.

"Echipajele de ambulanţă au avut luni, până la ora 14,00, opt solicitări de a interveni pentru a acorda asistenţă medicală unor persoane aflate la BEJ Olt, la sediul Prefecturii. Este vorba de reprezentanţi ai secţiilor de votare, care pe fondul epuizării fizice au suferit crize hipertensive şi lipotimii. Cinci persoane au fost asistate la faţa locului şi trei persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina", a spus Alin Dinu.

Un echipaj de ambulanţă este prezent în zona Prefecturii Olt pentru a acorda asistenţă medicală, în condiţiile în care peste 100 de persoane din secţiile de votare aşteaptă încă depunerea documentelor.

Potrivit unor surse din BEJ Olt, procesul de predare a documentelor şi materialelor electorală se derulează cu dificultate în condiţiile în care multe documente au fost completate defectuos şi necesită modificări, iar modificările pot fi efectuate numai cu acordul judecătorului. 

Pentru primirea documentelor şi materialelor electorale la BEJ Olt au fost amenajate 10 posturi şi secţiile de votare au fost programate pe ore, însă programările nu au putut fi respectate în contextul încheierii defectuoase a unor procese verbale. 

Din cele 380 de secţii de votare, au finalizat predarea documentelor şi materialelor electorale peste 200 de secţii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?