Europarlamentare 2019. Liderii USR spun că rezultatul de la Piatra-Neamţ e impresionant, prin devansarea PNL şi PSD
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Liderii USR Neamţ afirmă că scorul obţinut în Piatra-Neamţ la alegerile europarlamentare de Alianţa 2020 USR PLUS este impresionant prin cele aproape 10.000 de voturi, însemnând 24% din voturile exprimate, dar mai ales prin devansarea PSD şi PNL.

 În ciuda faptului că USR nu este reprezentat în acest moment în Consiliul Local, iar filiala locală împlineşte abia trei ani de existenţă, mobilizarea echipei de campanie, a membrilor şi simpatizanţilor a fost exemplară şi ne-am bucurat constant de colaborarea cu colegii de la PLUS. A fost un efort de zi cu zi al echipei USR, în ultimele trei luni, din iarnă încoace, în stradă, printre cetăţeni.

Fiecare vot din cele peste 10.000 obţinute în Piatra-Neamţ a fost câştigat de echipele USR şi PLUS, nu a venit din inerţie, se afirmă într-un comunicat de presă al USR Piatra-Neamţ, remis AGERPRES.

Liderii USR Piatra-Neamţ au adăugat că vor onora încrederea alegătorilor. Vom continua să fim activi, vom continua să fim în slujba cetăţenilor, vom continua să fim în stradă. Pentru că ştim, acum, că avem şansa să câştigăm, în 2020, Primăria Piatra-Neamţ şi majoritatea în Consiliul Local, ne vom lupta pentru asta şi pentru a face din municipiul nostru un oraş de care să fim cu toţii mândri, se mai arată în comunicat.

Alianţa 2020 USR PLUS a câştigat alegerile în municipiul Piatra-Neamţ şi comunele Tămăşeni şi Boteşti. PSD Neamţ a câştigat alegerile europarlamentare în judeţul Neamţ cu o diferenţă în plus de 2.732 voturi faţă de PNL, potrivit rezultatelor Biroului Electoral Central. PSD Neamţ are 29,08 %, PNL are 27,68 %, iar Alianţa 2020 USR PLUS a înregistrat 16,67 %. PRO România are în Neamţ 7,51 %, iar PMP a întrunit 6,26 %. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel