Europa League: Rezultatele din sferturile competiției
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Nicolae Stanciu a marcat un gol pentru Slavia Praga şi a decis astfel calificarea campioanei Cehiei în sferturile de finală ale Europa League la fotbal, după victoria cu 2-0 pe terenul formaţiei Glasgow Rangers, joi seara, în manşa secundă a optimilor.

După 1-1 la Praga, Slavia s-a dovedit a fi echipa mai bună şi a controlat jocul, obţinând calificarea în deplasare, ca şi în faza anterioară, după 0-0 şi 2-0 cu Leicester City. Slavia a deschis scorul prin Peter Olayinka (14), cu o lovitură de cap din centrarea lui Jan Boril.

Rangers, la care  Ianis Hagi a rămas pe banca de rezerve, nu a reuşit să creeze pericol la poarta oaspeţilor. Antrenorul Steven Gerrard s-a dovedit la fel de neinspirat ca şi elevii săi, după ce l-a introdus pe Kemar Roofe pe gazon în min. 55, acesta fiind eliminat şase minute mai târziu, când l-a desfigurat pur şi simplu pe portarul Ondrej Kolar, pe care l-a lovit cu crampoanele în faţă.

Rezultate:

(+) Arsenal Londra - Olympiakos Pireu 0-1 A marcat: Youssef El Arabi 51. Cartonaş roşu: Ousseynou Ba (Olympiakos) 83. În tur: 3-1.

Molde FK - (+) Granada 2-1, la Budapesta Au marcat: Jesus Vallejo 29 (autogol), Eirik Hestad 90 - penalty, respectiv Roberto Soldado 72. În tur: 0-2.

Şahtior Doneţk - (+) AS Roma 1-2 Au marcat: Junior Moraes 59, respectiv Borja Mayoral 48, 72. În tur: 0-3.

(+) Dinamo Zagreb - Tottenham Hotspur 3-0, după prelungiri A marcat: Mislav Orsic 62, 83, 106. În tur: 0-2.

AC Milan - (+) Manchester United 0-1 A marcat: Paul Pogba 49. În tur: 1-1.

Glasgow Rangers - (+) Slavia Praga 0-2 Au marcat: Peter Olayinka 14, Nicolae Stanciu 74. Cartonaşe roşii: Kemar Roofe (Rangers, 61), Leon Balogun (Rangers, 73). În tur: 1-1.

(+) Villarreal - Dinamo Kiev 2-0 A marcat: Gerard Moreno 13, 36. În tur: 2-0.

Young Boys Berna - (+) Ajax Amsterdam 0-2 Au marcat: David Neres 21, Dusan Tadic 49. În tur: 0-3. (Agerpres)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel