EUROPA LEAGUE: ASTRA GIURGIU - CELTIC GLASGOW ar putea fi AMÂNAT. CEAȚA, marea problemă a organizatorilor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Foto: digisport.ro
Foto: digisport.ro
Astra Giurgiu și   Celtic Glasgow ar trebui să se întâlnească în această seară, de la ora 20:00, în etapa a patra a grupelor UEFA Europa League.  Sunt însă șanse mari ca meciul de la Giurgiu să nu se joace azi, ci mâine, la prânz, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, transmite digisport.ro .

Primele semne de întrebare au apărut încă de la antrenamentul de miercuri seară al scoțienilor, când vizibilitatea era redusă din cauza ceții. Potrivit regulamentului, pentru ca o partidă se se dispute, centralul trebuie să poată vedea de la o poartă la cealaltă, de la nivelul terenului.

Miercuri, între orele 20:00 și 22:00, de la poartă nu se vedea nici până la mijlocul terenului. Cum situația pare că se repetă și în această seară, conform procedurii standard aplicate de UEFA arbitrul poate lua următoarele decizii:

1. Nu începe sau întrerupe meciul, pentru 30 sau 60 de minute;
2. Dacă ceața persistă, centralul va decide abandonarea meciului.

Dacă se va ajunge în această situație, oficialii UEFA prezenți la Giurgiu, împreună cu cei din Elveția și conducătorii cluburilor, se vor întâlni să stabilească ora la care va fi reprogramată partida, ziua fiind stabilită deja pentru vineri.

Oficial, cei de la UEFA nu au voie să facă un asemenea anunț până nu se va urma procedura, dar digisport.ro mai scrie, pe surse, că duelul va fi repromat pentru vineri, fie la ora 11:00, fie la ora 12:00.

Vezi și: Seară neagră pentru echipele românești în Europa League

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel