EURO INSOL A VANDUT SUPERMARKET-UL MEGA IMAGE SI 15 VILE DIN ANSAMBLUL REZIDENTIAL GREEN CITY
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

EURO INSOL, lichidatorul judiciar al Clean Optim Serv - societate ce detine o parte din proiectul rezidential Green City, a vandut in cadrul unei licitatii organizate in data de 4 februarie 2014 imobilul in care functioneaza supermarket-ul Mega Image cu o suprafata construita de 1.545 mp. Cumparatorul a fost chiar Mega Image care a achitat un pret de 701.355 EURO.

In cadrul aceleasi licitatii au mai fost vandute 15 vile tip TAMISA catre societatea DRAPANTEX INVESTMENT care a platit 602.024 EURO. Casele tip Tamisa, construite la rosu, au o suprafata desfasurata de 213 mp fiecare si teren adiacent de 250 mp.

Green City este cel mai mare ansamblu rezidential din zona metropolitana de sud a Bucurestiului si este amplasat pe teritoriul unui fost domeniu regal, intinzandu-se pe o suprafata de 120 de hectare din care suprafata verde si parcurile reprezinta 24 de hectare. In cadrul Proiectului Green City s-au construit pana in prezent peste 650 vile, cu unul sau mai multe apartamente.

Green City numara deja peste 1300 de locuitori si este singurul ansamblu rezidential cu o zona completa de facilitati: supermarket Mega Image, gradinita de stat cu program prelungit, sala de fitness, agentie CEC, restaurant, cafenea, locuri de joaca pentru copii, parcari etc.

Prin sentinta pronuntata de Tribunalul Ilfov la 5 februarie 2014 Euro Insol a fost desemnat lichidator judiciar al firmei Valahorum SRL, detinuta ca si Clean Optim Serv si Green City de omul de afaceri Dumitru Bucsaru, cele 3 firme dezvoltand ansamblu imobiliar Green City.

BIROUL DE PRESA EURO INSOL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel