EURO 2020: Ronaldo, patru goluri pentru Portugalia, contra Lituaniei. Rezultatele de marți
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Cristiano Ronaldo, patru goluri pentru naţionala Portugaliei
Cristiano Ronaldo, patru goluri pentru naţionala Portugaliei
Cristiano Ronaldo a marcat nu mai puţin de patru goluri pentru naţionala Portugaliei, care a surclasat Lituania cu 5-1, marţi seara, în deplasare, în Grupa B a preliminariilor EURO 2020 la fotbal. 

Cristiano Ronaldo, atacantul echipei Juventus, a reuşit un hat-trick în decurs de un sfert de oră (62, 65, 76). Ronaldo a ajuns la 93 de goluri marcate pentru Seleccao, un nou record european.

Serbia a câştigat şi ea în deplasare în Grupa B, cu 3-1, în Luxemburg. Un meci deosebit de spectaculos a avut loc la Southampton, unde Anglia a învins-o pe Kosovo cu 5-3. Oaspeţii au deschis scorul în primul minut de joc, după care englezii au marcat de cinci ori la rând. Harry Kane a ratat un penalty. Anglia a ajuns la 42 de meciuri consecutive în preliminarii fără înfrângere.

Cehia a dispus cu 3-0 de Muntenegru, în deplasare, două goluri fiind marcate de jucători ai Slaviei Praga (Soucek, Masopust). Risto Radunovic (Astra Giurgiu) a jucat 73 de minute la gazde. Albania a întrecut Islanda cu 4-2, după ce a fost condusă cu 2-1.

Vezi și: Danemarca U21 - România U21. Tricolorii mici, debut în preliminariile EURO 2021. SCOR FINAL

Franţa, campioana mondială en titre, a învins Andorra doar cu 3-0, ultimul gol fiind marcat în prelungiri. Griezmann a ratat un penalty. Les Bleus au ajuns la 100 de victorii pe Stade de France. Francezii au avut şi două bare după pauză.

Turcia a dispus cu 4-0 de Republica Moldova, la care au jucat Dinu Graur (Astra Giurgiu) şi Eugen Cebotaru (Academica Clinceni).

REZULTATE:

Grupa A

Anglia - Kosovo 5-3

Muntenegru - Cehia 0-3

Grupa B

Lituania - Portugalia 1-5

Luxemburg - Serbia 1-3

Grupa H

Albania - Islanda 4-2

Franţa - Andorra 3-0

Moldova - Turcia 0-4

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel