EURO 2020: Cum se face accesul la meciul Ucraina - Macedonia de Nord
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
UEFA Euro 2020: Brățările de acces la meciul Ucraina - Macedonia de Nord se pot ridica de la centrele medicale acreditate de miercuri, 16 iunie 2021.

Joi, 17 iunie, începând cu ora 16.00, va avea loc, pe Arena Naţională, cel de-al doilea meci din cadrul Campionatului European de Fotbal - UEFA 2020, Ucraina - Macedonia de Nord.

Având în vedere că la acest eveniment sportiv sunt aşteptaţi să participe peste 4000 de suporteri ucrainieni şi peste 2000 de suporteri macedoneni, pentru a evita aglomeraţia în ziua meciului, organizatorii evenimentului recomandă posesorilor de bilete, care sunt deja în Bucureşti, să îşi ridice brăţările de acces începând de miercuri, 16 iunie, de la centrele medicale acreditate UEFA.

Facem precizarea că persoanele care au fost vaccinate împotriva Covid 19 se pot prezenta la centre miercuri, 16 iunie, începând cu ora 08.00, iar cele care au nevoie de test rapid, începând cu ora 13.00.

Reamintim că accesul se va face doar cu biletul de meci și brățara de acces. Lista centrelor medicale acreditate UEFA o regăsiţi accesând link-ul de mai jos:

https://www.frf.ro/.../centrele-medicale-acreditate-euro.../

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel