Euro 2020. Când vor fi gata stadioanele din București
Autor: Cătălin Șerban | Publicat pe: 13 noi 2019, 16:33
WhatsApp
Mai este mai puțin de un an până la debutul Euro 2020 care va fi găzduit, în premieră, de 12 orașe din mai multe țări. Bucureștiul se numără printre orașele gazdă.

Pentru organizarea Euro 2020 la București, România s-a angajat să modernizeze 4 stadioane:Steaua, Rapid, Arcul de Triumf și Dinamo.
Într-un final s-a renunțat la modernizarea arenei din Ștefan cel Mare și au mai rămas doar 3 arene ce se află în diferite stadii de execuție.

Cele mai avansate lucrări sunt la stadionul Ghencea care va avea 31000 locuri. Aici infrastructură este realizată în proporție de 95%, după cum a anunțat ministrul Dezvoltării, după mai multe vizite pe cele 3 șantiere.

La Rapid, arena ce va avea o capacitate de 14000 locuri, săpăturile au fost finalizate, iar fundațiile sunt realizate în proporție de 50%.
La stadionul Arcul de Triumf, ce va avea 8000 locuri, săpăturile și lucrările de hidroizolații au fost făcute în proporție de 85%.

Cele 3 stadioane vor fi folosite pentru antrenamentele echipelor naționale care vor juca în București, pe Arena Națională, , conform Digi 24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?