EURO 2020. Burleanu nu ia în calcul varianta meciurilor fără spectatori la Bucureşti
Autor: Mihai Ciobanu | Publicat pe: 18 Martie 2021, 22:53
WhatsApp
Foto: Marius Mandache - Pixabay
Foto: Marius Mandache - Pixabay
Răzvan Burleanu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că autorităţile nu iau în calcul scenariul conform căruia partidele de la Bucureşti din cadrul EURO 2020 să se dispute fără spectatori.

"Scenariul EURO 2020 fără spectatori la Bucureşti nu stă în picioare. Acum două săptămâni a avut loc un comitet interministerial în care avem deja un consens la nivel guvernamental, în sensul în care la EURO 2020 la Bucureşti vom avea cel puţin 25% din capacitatea stadionului ocupată. În cazul în care direcţia pandemiei este una pe care nu ne-o dorim, luăm în calcul şi un screening înaintea intrării pe stadion, adică o testare rapidă pentru spectatori", a afirmat el.

Burleanu a menţionat că FRF este pregătită în orice moment să testeze revenirea spectatorilor.

"Noi suntem pregătiţi să organizăm în orice moment un meci test în competiţiile interne prin care să demonstrăm autorităţilor guvernamentale că prezenţa spectatorilor pe un stadion din România, până la un anumit procent, nu reprezintă niciun risc pentru sănătatea şi siguranţa acestora", a explicat preşedintele FRF citat de Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?