Eugenie Bouchard - Serena Williams: Canadianca a umilit-o pe americancă, după care a ironizat-o
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Eugenie Bouchard a spulberat-o marți pe Serena Williams, într-un meci de la Cupa Hopman, după care a ironizat-o pe americanca de pe locul 1 mondial.

Canadianca de pe locul 7 WTA a executat-o rapid pe Serena Williams, scor 6-2, 6-1, într-o partidă care a durat doar 50 de minute.

Corecția aplicată de Bouchard liderului mondial a venit la doar o zi după ce Serena a uimit lumea întreagă cu revenirea în faţa Flaviei Pennetta, cu ajutorul unei cafea băute chiar pe terenul de tenis.

Vezi aici episodul care a avut-o protagonistă pe Serena Williams: VIDEO - Ce a făcut Serena Williams pe teren, când era condusă cu 5-0

Eugenie Bouchard a trăit din plin acest succes şi a glumit pe seama evenimentelor petrecute cu o zi înainte: "Poate că avea nevoie de încă o cafea!", a exclamat canadianca, făcând referire la Serena Williams.

"Nu ştiu ce e cu mine, sunt aşa obosită! Nu pot să-mi mişc corpul, simt că nu mai am energie. E frustrant, pentru că ştiu că pot juca de 200 de ori mai bine. Nu-mi dau seama ce se întâmplă, nu pot să-mi mai mişc picioarele", a spus liderul mondial, conform gsp.ro.

Vezi și: LiveText: Simona Halep - Natalia Vikhlyantseva, în optimi la Shenzhen

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel