Eugen Tomac, despre războiul din PMP. "O ușă închisă nu-i sfârșit de drum"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Deputatul PMP Eugen Tomac a analizat războiul intern din partid.

"Observ cu îngijorare, deși sunt departe de țară, că PMP este ținta preferată a atacurilor de tot felul. Nu mă miră. Nu sunt naiv. Conștientizez situația în care ne aflăm și chiar erorile pe care le-am făcut. Nu-mi este indiferent nici faptul că o parte dintre colegii cu care am plecat la drum nu mai sunt azi în Mișcarea Populară", a scris Eugen Tomac, pe pagina sa de Facebook. 

El îi îndeamnă pe cei care doresc o Românie departe de dictatura PSD "să-și concentreze energiile pentru a sancționa abuzurile grosolane ale guvernării roșii" din respect pentru "zecile de mii de români care sunt astăzi membri ai PMP". 

VEZI și: EBa: Eugen Tomac, nu puteai primi un cadou mai frumos

Eugen Tomac a precizat că PMP nu este proiect pe termen scurt, înființat pentru europarlamentare sau prezidențiale, ci "s-a născut din dorința de a continua linia politică a Președintelui Traian Băsescu, alături de care să construim o alternativă puternică la actuala guvernare". 

Deputatul PMP Eugen Tomac a conchis: "PMP este încă la început de drum, dar avem resurse suficiente pentru a transforma acest partid în ceea ce ne dorim cu toții. Drumul pe care l-am ales este dificil. Fiecare etapă reprezintă o experiență politică inedită și avem în față o mare provocare, pe care sunt convins ca o vom înfrunta cu succes! Este, însă, nevoie de consecvență, loialitate, putere de muncă și persevență. O ușa închisă nu înseamnă sfârșit de drum!". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel