Eugen Teodorovici, SMS ciudat primit de la un ministru tehnocrat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Eugen Teodorovici a spus, la un moment dat, că fostul ministru al Fondurilor Europene, Aura Răducu, a fost "o catastrofă pentru ţară, o ruşine naţională. Situaţia ne arată că acest an va fi un an mort în ceea ce înseamnă fondurile europene".

Apoi, a primit un sms de la aceasta care l-a uimit pur și simplu. 

"Mi-a dat doamna Răducu un sms săptâmâna trecută. A fost singura dacă când am vorbit. Nu aveam numărul său în telefon. Nu m-a mai sunat până acum. Îmi spunea cu părere de rău că, din păcate, am ales să o atac tocmai eu, noi fiind doi oameni care ne știm de atâta timp, cu experiență în zona aceasta. A fost un mesaj pe care nu l-am înțeles. (...) Cei de la Ministerul Fondurilor Europene au vrut să se mute cu spațiul în Parlament. 6 milioane de euro trebuiau să dea pentru reabilitarea spațiului. A căzut acea variantă. Acum caută un alt spațiu de închiriat. Pe ei îi freca mutatul. Dacă muți un minister, practic blochezi toată activitatea. Este ca un incendiu mutarea unei clădiri", a spus Eugen Teodorovici la DC News Live.

"România a fost prima în Europa la ce înseamnă rambursarea de fonduri europene către un stat membru. Dacă România a putut să facă doi ani chestiunea aceasta înseamnă că România poate, nu este vorba despre mine", a zis Eugen Teodorovici la DC News Live.

[citeste si]

Răspunsul integral după minutul 27:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel