REFORMĂ în PSD. Ciolacu a făcut anunțul, numire la vârf în partid: Eu l-am propus pe Dîncu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Marcel Ciolacu a vorbit despre numirea lui Vasile Dîncu într-o funcție de vârf. 

"Eu l-am propus pe domnul Vasile Dîncu pentru a prelua interimar funcția de președinte al Consiliului Național.” a confirmat Marcel Ciolacu.

Cu privire la vocile critice din partid referitor la numirea lui Vasile Dîncu, Marcel Ciolacu a răspuns: ”Este normal, într-un partid politic, să fie opinii diferite, lucru care se întâmplă și la PSD, există democrație în interiorul partidului, dar la vot au fost 48 de voturi pentru și un vot împotrivă. Avem dreptul, fiecare dintre noi, la opinii", a declarat Marcel Ciolacu. 

Întrebat ce-l recomandă pe Vasile Dîncu, liderul PSD a completat că: ”Domnul profesor Dîncu e foarte bun, e un om de stânga, un profesor respectat, a fost și vice-premier, ministrul al Dezvoltării...".

Care va fi rolul lui Vasile Dîncu

"Președintele Consiliului Național coordonează toate departamentele partidului. Este un motor de reformă și de restructurare a partidului", a adăugat Ciolacu. 

Întrebat ce le transmite colegilor de partid care l-au criticat pe Vasile Dîncu, Marcel Ciolacu a răspuns că: "Sunt ferm convins că cel mai îndreptățit în acest moment, după ce eu l-am susținut, este domnul Vasile Dîncu, pentru a vorbi cu colegii mei care au avut anumite opinii și să lămurească lucrurile. Sper din tot sufletul să nu pierd absolut niciun coleg".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel