Ești înnebunit după Camembert bites de la McDonald's? Iată ce conține!
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Camembert bites
Camembert bites
Ești înnebunit după Camembert bites de la McDonald's? Iată ce conține!

Triunghiurile de brânză Camembert învelite într-un strat crocant de cereale sunt perfecte pentru când ai poftă de ceva bun. Dar știai ce conține acest preparat delicios de la McDonald's?

Ingrediente Camembert bites de la McDonald's

Triunghiuri cu brânză camembert [Brânză Camembert cca. 54%: (LAPTE de vacă, sare, proteine din LAPTE, culturi, cheag, culturi de camembert), acoperire (46%), (făină de grâu, apă, ulei vegetal (floarea soarelui și rapiță), sare, drojdie, amidon modificat (E1442), condiment (turmeric), extract de condimente (amestec de boia de ardei-turmeric), culoare: (extract de boia de ardei E160C)]. Conține alergenii: GLUTEN (GRÂU), LAPTE.

VEZI ȘI: Drojdia uscată inactivă, beneficii

Dacă ții Postul Crăciunului și vrei să dai aromă mâncărurilor tale, poți alege drojgia uscată inactivă. Doar câțiva fulgi sunt suficienți pentru a da gust preparatelor.

Drojdia uscată inactivă este un supliment alimentar bogat în vitamine și minerale. Se folosește pentru a îmbunătăți valoarea nutritivă și gustul mâncărurilor, dar și ca agent de legare, ca înlocuitor de ou, în chifteluțe, perișoare, drob etc.


Fulgii de drojdie sunt o sursă importantă de proteine, având peste 55% proteină de calitate, 18 amino-acizi și 15 minerale. Un alt beneficiu major al fulgilor de drojdie uscată este conținutul mare de vitamina B. Vitamina B este responsabilă de menținerea unui nivel echilibrat de stres și îmbunătățește aspectul pielii.


De asemenea, fulgii de drojdie mențin nivelul optim de colesterol, ajută la buna funcționare a ficatului și ajută la curățarea intestinului.

Fulgii de drojdie uscată pot fi folosiți cu încredere în bucătărie pentru a da gust mâncărurilor, fiind ideal în perioadele de post, ca înlocuitor al cașcavalului. Fulgii se pot folosi cu încredere pe cartofi, piureuri, bruschete și alte sortimente de mâncare.

Este recomandat să nu se depășească doză zilnică de 10g.

Această drojdie nu se folosește pentru dospirea aluaturilor. Nu este destinată procesului de coacere sau de frământare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel