Ești fan Scooby-Doo? Niște norocoși vor sta în Mașina Misterelor, iar rezervările s-au dus cât ai zice zoinks!
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Airbnb Newsroom
Sursă foto: Airbnb Newsroom
Fanii Scooby-Doo pot profita de experiența Mașinii Misterelor. 

Pentru a sărbători aniversarea a 20 de ani de la filmul live-action „Scooby-Doo”, Warner Bros. și Airbnb au oferit o noapte de cazare în Mystery Machine, scrie CNN. Actorul Matthew Lillard, care l-a interpretat pe Shaggy în film, va găzdui oaspeții în duba emblematică, care va fi parcata pe coasta Malibu din sudul Californiei pentru trei sejururi de o noapte pe 24, 25 și 26 iunie.

„Zoinks! Au trecut 20 de ani de când l-am jucat pe Shaggy în primul film live-action „Scooby-Doo” de la Warner Bros., iar spiritul lui este cu mine de atunci. Pentru a sărbători, vă teleportez înapoi în 2002 cu o ședere total groovy în iubita Mașină a Misterelor a bandei, dar fără monștri”, a spus Lillard în anunțul Airbnb. 

O noapte de sejur costă 20 de dolari

Sejurul, oferit la doar 20 de dolari pe noapte, s-a epuizat rapid.

„Mystery Machine a fost extrem de populară și toate cele trei nopți au fost rezervate în câteva minute”, a declarat un reprezentant al Airbnb pentru CNN.

Oaspeții norocoși vor primi un salut virtual special de la Lillard la sosire. În interiorul dubei, vor găsi o lampă cu lavă, jocuri misterioase și chiar un televizor retro pentru a revedea filmul. Vor fi, de asemenea, o mulțime de gustări Scooby la îndemână pentru a le savura.

A fost aranjată și cina. Acesta va include toate alimentele preferate ale lui Shaggy și Scooby, cum ar fi hot-dogi și burgeri, scrie Airbnb Newsroom.

Creatorul Scooby-Doo a murit în 2020

Ken Spears, co-creatorul serialului de desene animate Scooby-Doo, a murit la vârsta de 82 de ani. Spears, care a creat personajele animate alături de colegul său, Joe Ruby. Acesta a murit din cauza complicațiilor cauzate de demența Lewy. Moartea lui Spears vine la trei luni după cea a lui Joe Ruby.

Spectacolul original, „Scooby Doo, Unde ești!“, a rulat doar pentru două serii din 1969-1970, dar a stabilit un șablon care a dat naștere la 50 de ani de desene animate cu celebrul personaj.

Președintele Warner Bros, Sam Register, a declarat: „Warner Bros Animation este întristat să afle despre decesul lui Ken Spears și le trimitem cele mai calde gânduri celor dragi. A fost un adevărat inovator în industria desenelor animate, ale cărui daruri de umor și povestiri continuă să încânte publicul. Nu puteți găsi un ecran în lume care să nu fi difuzat desene animate cu Scooby-Doo. Continuăm să fim inspirați de munca sa la Warner Bros. Animation și suntem onorați să continuăm moștenirea personajelor sale iubite.“

Citește mai multe AICI

Fanii desenelor animate seamănă cu un personaj, în funcție de zodie

Taur: Scooby-Doo

Ca semn fix, un Taur este extrem de fiabil și de încredere, nu spre deosebire de gaşca din Scooby-Doo și de modul obișnuit în care se desfășoară investigațiile din emisiune. În fiecare episod, echipa lucrează împreună pentru a rezolva un mister, Velma își pierde ochelarii, Shaggy și Scoob se distrag prin gustări (tipic unui Taur) și prind fantoma care nu era deloc o fantomă.

Taurii sunt buni detectivi - găsind întotdeauna escrocul care spune: „Aș fi scăpat, dacă nu ai fi fost tu şi copiii ăştia băgăcioşi!” - deoarece sunt foarte minuțioși și le place să facă lucrurile ca la carte. Niciun indiciu nu rămâne neverificat în urma lor.

Vezi mai multe zodii AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel