"Este o șansă extraodinară". Cove îi face concurență lui Dan Negru cu o nouă emisiune: Dacă ești la tv, te blochezi. Stai acasă, descarci aplicația și răspunzi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Gabriel Coveseanu
Sursa foto: Facebook Gabriel Coveseanu
Cove îi face concurență lui Dan Negru cu noua sa emisiune pe care o va prezenta la Prima TV.

De luni până joi, de la 19.15, pasionații de quiz show vor putea participa, la Prima TV, la o emisiune-concurs, în care răspunsurile se dau printr-o aplicație online.

"Este un proiect inedit, nu s-a mai făcut așa ceva pe piața media din România, un proiect de televiziune care are două componente: componenta media și componenta online. Este vorba despre un quiz-show sau un concurs de cultură generală pe românește. Eu, moderatorul, sunt în studio și pun întrebările din studio, iar concurenții se pot afla oriunde vor ei, important e să fie în fața televizorului și să aibă un dispozitiv- fie că e vorba de telefon, tabletă, laptop, ei dau răspunsurile acolo”, a declarat Cove, pentru Click!.

"Nu trebuie să participi la niciun casting"

 

"Ai văzut când intri într-un studio de televiziune te pierzi, ai emoții. Acasă când stai și te uiți la emisiunea asta de cultură generală știi răspunsurile la toate întrebările. Dacă ești adus într-un studio tv, vine prezentatorul, zice hai răspunde, și parcă te blochezi și începi să uiți tot. Este o șansă extraodinară ca, din confortul propriei locuințe, din pat chiar, să te uiți la o emisiune de televiziune, răspunzi și poți să câștigi.

E un premiu important în fiecare zi! Nu trebuie să participi la niciun casting, nu trebuie să faci abslout nimic. Pur și simplu, stai acasă, descarci aplicația Primii câșitgă pe telefon, tabletă sau laptop, auzi întrebările și răspunzi. Dacă știi să răspunzi la 15 întrebări ai câștigat un premiu, ce poate fi mai simplu decât atât?”, a mai dezvăluit Cove.

În prezent,  Dan Negru prezintă două emisiuni-concurs la Kanal D.

Citește și:

Un medic rezident din București a câștigat 6300 de lei la "Jocul cuvintelor cu Dan Negru"

Gabriela Mădălina Mârza, un tânăr medic rezident din București,  și-a adjudecat suma de 6300 de lei, într-un joc al minții antrenant.

Înainte de a da start rundei în care Gabriela își testa cunoșțințele de vocabular, Dan Negru a rememorat momentul nașterii copiilor săi și, totodată, a încercat să îi trateze timiditatea concurentei în fața camerelor de filmat, deschizând un dialog care să îi mai potolească  acesteia emoțiile vizibile. 

“Oamenii țin minte mereu omul care le scoate copiii la lumină. Țin minte perfect, copiii mei s-au născut la un spital de stat, în București. Medicul care a fost primul om care i-a văzut: profesorul Marinescu, de la spitalul Giulești; așa și ție îți vor spune numele mămicile…. Mă bucur că există oameni ca tine!”, a spus Dan Negru. 

Marian Drăgulescu, în platoul emisiunii "Tu urmezi!": Pe vremea mea, toți copiii făceau asta!

 La una dintre cele 4 întrebări, Marian Drăgulescu a exemplificat două elemente din gimnastică, chiar în platoul emisiunii, acestea fiind și variantele de răspuns pentru concurent: rostogolire înainte sau roata laterală.

“Pe vremea mea, toți copiii făceau asta, în fața blocului sau la școală. Sper că și în ziua de astăzi copiii să se mai joace cu astfel elemente din gimnastică”, spune sportivul, înainte de a executa mișcarea.

Vezi și: "Deşi sunt căsătoriţi, şi-au adresat cuvinte grele!". Soții Natanticu, moment dificil la ”Te cunosc de undeva!”: Ea îl trimitea la maică-sa

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel