"Este clar!". Ce se va întâmpla dacă Murad câștigă Primăria Mangalia. Gușă: A dovedit că se pricepe!
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Cozmin Gușă, consultant politic, a vorbit despre ce ar urma să se întâmple dacă Mohammad Murad câștigă Primăria Mangalia.

"DACĂ MURAD CÂȘTIGĂ PRIMĂRIA, “NUBA” SE DESCHIDE ȘI-N MANGALIA! Discutam azi cu Jean Sasu, tânărul întreprinzător care a “motorizat” Clubul NUBA, până la nivelul de succes și notorietate de azi. Dintr-una într-alta, ajungem și la subiectul MOHA Murad și Mangalia, iar el îmi zice: “Dacă va câștiga Murad primăria, e clar că zona va crește rapid, și deschidem și noi NUBA acolo chiar din sezonul viitor!”.

Reacția lui este relevantă pentru cei cu spirit antreprenorial, care pricep bine ce va-nsemna un primar ca MOHA Murad pentru dezvoltarea zonei compusă din 7 stațiuni (Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia). În planurile lui Murad, fondator “Spring Time”, intră oricum aducerea la Mangalia a unor branduri de mare succes, de la McDonald’s, KFC, Starbucks, până la haine, parfumuri, accesorii, etc. Treabă la care a dovedit deja că se pricepe bine!", a scris Cozmin Gușă pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel