Erika Isac și Adi Istrate s-au despărțit: Nu trebuie să facem din asta un tam-tam sau un scandal
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Erika
Erika
Erika Isac și Adi Istrate s-au despărțit.

„Au fost o grămadă de speculații privind despărțirea noastră. Unii au zis că ne-am despărțit din cauza piesei pe care a scos-o ea - „Macarena”. Alții au zis că am bătut-o eu. Nu-mi vine să cred ce a putut să debiteze lumea. Nu s-a întâmplat nimic din chestiile astea. Pur și simplu așa am ales noi. Nu s-a bătut nimeni cu nimeni, n-a înșelat nimeni pe nimeni. Respectați-ne intimitatea. Ascultați-ne muzica în continuare. Nu trebuie să facem din asta un tam-tam sau un scandal. Nu este vorba de așa ceva. Este doar o simplă despărțire. Așa am ales noi să facem. 

Mă bucur că piesa ei este pe locul întâi acum în România în trending. Este un statement. Este un manifest. Ascultați-o în continuare. Ascultați-ne melodiile în continuare, indiferent de ce alegeri am avut noi. Asta este viața”, a zis Adi Istrate pe Instagram.

Erika Isac, numărul 1 în trending. A filmat fără haine

Erika Isac a rupt toate barierele cu piesa „Macarena”. Este numărul 1 în trendingul românesc.

Erika Isac apare complet goală, dar blurată, în clipul piesei „Macarena”. Este o piesă virală, extrem de apreciată de femei pentru versurile sale feministe.

„Creditele pentru piesă merg către Erika Isac - versuri, Erika Isac, Scuze!, Emanuel Masson - muzică și Scuze! - mix-master și producție.

Versurile piesei “Macarena” au fost scrise de Erika Isac, muzica de Erika Isac, Scuze!, Emanuel Masson și mix-master și producție de Scuze!.


Creditele pentru clipul piesei merg către Sanziana Pantazi & frnk. De producție s-a ocupat echipa Rabbit Studio. Hairstyling-ul a fost asigurat de Hair Aphrodite (@aphrworld ) & Alex Serbanka, iar make-up-ul de Make-up Juldie. Au apărut în clip: Gabriela Burlacu, Savulescu Rossa Maria, Andreea Budu, Laguna Astrid, Dan Ungureanu”, se arată într-un comunicat de presă.

 

Clipul are jumătate de milion de vizualizări în doar două zile de la lansare:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel