Data publicării:

Episcopul Longhin Jar de la Bănceni spune că patriarhul ecumenic de la Constantinopol este un ucigaș de suflete: Spurcatul și ereticul este plin de sânge / video

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: YouTube Mănăstirea Bănceni
Sursă foto: YouTube Mănăstirea Bănceni
Episcopul Longhin Jar de la Mănăstirea Bănceni din Bucovina de Nord a lansat atacuri extrem de dure la adresa patriarhului ecumenic de la Constantinopol.

Episcopul Longhin Jar, cel care a reușit în ultimele decenii să construiască o mănăstire impresionantă la Bănceni, în nordul Bucovinei, la câțiva kilometri de granița cu România, a lansat acuzații dure la adresa patriarhului ecumenic de la Constantinopol, Bartolomeu I.

„S-au înrăit toți, s-a ridicat sinagoga împotrivă, așa cum s-au ridicat și bisericile fărădelegii, ale lui Bartolomeu (n.r. Patriarhul Ecumenic de la Constantinopol). Cel mai mare ucigaș de suflete este Bartolomeu de la Constantinopol. Le trebuia să iasă lumina pentru răutatea că nu a putut să ajungă papă al ortodocșilor, ca să fim toți sub un blestem eretic al ecumenismului.

A pornit război împotriva adevăratei credințe a lui Hristos și se bucură împielițatul diavol de sângele care curge pe buzele și pieptul lui. Bartolomeu, spurcatul, ereticul și ucigașul de biserici, de Hristos, și de creștini adevărați, este plin de sânge“, a spus episcopul Longhin Jar de la Mănăstirea Bănceni din nordul Bucovinei (Ucraina).

Remarcile episcopului Longhin vin în contextul în care patriarhul Bartolomeu a acordat, în 2017, autocefalie Bisericii Ortodoxe a Ucrainei, și după ce, de curând, Lavra Pecerska, catedrala principală a Bisericii Ortodoxe Ucrainene (Patriarhia Moscovei) a trecut în subordinea guvernului ucrainean.

CITEȘTE ȘI     -    EXCLUSIV  Miracolele de la marginea României. Impresionanta Mănăstire Bănceni și Icoana Plângătoare din Boian / galerie FOTO

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel