Englezul Frank Lampard, concediat de Everton. Aproape s-a bătut cu un fotbalist al echipei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Pexels
Sursa: Pexels
Frank Lampard nu mai este antrenorul lui Everton. 

Frank Lampard a fost concediat din postul de antrenor al echipei engleze de fotbal Everton, după o serie de rezultate nefavorabile, anunţă la unison presa britanică de luni, citată de Reuters.

Ultimul meci disputat de Everton cu Lampard la timonă a fost cel pierdut sâmbătă în faţa formaţiei West Ham United (0-2), în urma căruia Everton a rămas pe penultimul loc în clasament (19), cu 15 puncte acumulate în 20 de meciuri, devansând-o la golaveraj pe Southampton, ultima clasată.

Eşecul cu West Ham a fost al nouălea suferit de Everton în ultimele 12 meciuri din Premier League. De la debutul sezonului, "caramelele" au obţinut doar trei victorii în campionat.

Fost internaţional englez, Frank Lampard (44 de ani) a sosit pe Goodison Park în ianuarie 2022, când l-a înlocuit pe antrenorul spaniol Rafa Benitez. Everton se afla la momentul respectiv pe locul 16 în clasament, reuşind să evite retrogradarea la finalul sezonului trecut, sub comanda lui Lampard.

Lampard, aproape de bătaie cu un fotbalist 

Pe lângă rezultatele proaste, Lampard a avut parte și de un conflict cu un jucător, Abdoulaye Doucoure.

După eșecul cu Southampton, internaționalul din Mali s-a certat în vestiar cu antrenorul și a fost aproape de un conclict fizic. Ulterior, cei doi s-au certat și la antrenament, iar Lampard l-a scos din lot, scrie Digisport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel