"EMOȚIE, solidaritate, MÂNDRIE și încredere". Moment impresionant pentru Familia Regală a României
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: captură foto Instagram / Familia Regala a României
Foto: captură foto Instagram / Familia Regala a României
Familia Regală a României a avut parte de momente impresionante, aseară, la evenimentul dedicat celor 30 de ani de la întoarcerea din exil, organizat la Ateneul Român.

"Echipa, voluntarii, susținătorii și comitetul director ai Fundației Regale Margareta a României au sărbătorit 30 de ani de la crearea organizației, în prezența colegilor și prietenilor lor din întreaga lume.

La Teatrul Național, Sala Pictura a fost neîncăpătoare. Au luat parte la sărbătoare zeci de personalități venite din Franța, Marea Britanie, Elveția, Belgia și Statele Unite ale Americii, locuri în care Fundația a avut, în primele două decenii de existență filiale. Lor li s-au alăturat personalități, unele dintre ele active și însuflețite susținătoare ale proiectelor fundației care trăiesc în Spania, Olanda, Albania și Suedia", se arată într-o postare a Familiei Regale a României, pe pagina de Instagram.

Emoție, solidaritate, mândrie și încredere

"ATENEUL ROMÂN, EMOȚIE, SOLIDARITATE, MÂNDRIE ȘI ÎNCREDERE

Ateneul Român a găzduit concertul de gală sărbătorind treizeci de ani de la întoarcerea Familiei Regale în țară. A fost un moment de înaltă ținută artistică", se arată într-o altă postare.

700 de personalități prezente

"Concertul s-a bucurat de prezența a 700 de personalități din viața politică, diplomatică, economică, științifică, culturală și din societatea civilă românească, alături de Corpul Diplomatic acreditat la București și de cincizeci de personalități din țări europene și din SUA", mai scrie în postarea publicată.

Alteța Sa Regală Principesa Sofia, omagiu pentru MS Margareta

"Concertul de gală a fost deschis de Alteța Sa Regală Principesa Sofia, care a adresat un cuvânt participanților, aducând omagiu surorii sale, Majestatea Sa Margareta. A fost apoi intonat Imnul Regal.

Au evoluat strălucit Camerata Regală și Corul Regal, sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare. Stelele concertului au fost pianista Alexandra Dăriescu, violonistul Remus Azoiței, soprana Valentina Nafornița, tenorul Teodor Ilincăi și, invitată de onoare, soprana Nelly Miricioiu", mai scriu reprezentanții Familiei Regale a României.

 
 
 
View this post on Instagram

ATENEUL ROMÂN, EMOȚIE, SOLIDARITATE, MÂNDRIE ȘI ÎNCREDERE Ateneul Român a găzduit concertul de gală sărbătorind treizeci de ani de la întoarcerea Familiei Regale în țară. A fost un moment de înaltă ținută artistică. Concertul s-a bucurat de prezența a 700 de personalități din viața politică, diplomatică, economică, științifică, culturală și din societatea civilă românească, alături de Corpul Diplomatic acreditat la București și de cincizeci de personalități din țări europene și din SUA. Concertul de gală a fost deschis de Alteța Sa Regală Principesa Sofia, care a adresat un cuvânt participanților, aducând omagiu surorii sale, Majestatea Sa Margareta. A fost apoi intonat Imnul Regal. Au evoluat strălucit Camerata Regală și Corul Regal, sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare. Stelele concertului au fost pianista Alexandra Dăriescu, violonistul Remus Azoiței, soprana Valentina Nafornița, tenorul Teodor Ilincăi și, invitată de onoare, soprana Nelly Miricioiu. #majestateasamargareta #margaretacustodelecoroanei #principeleradu #principesaelena #principesasofia #familiaregalaaromaniei #romanianroyalfamily #casaregala #romaniaregala #ateneulroman #romania #royal #Bucharest #Bucuresti #monarchy

A post shared by Familia Regală a României (@familiaregalaaromaniei) onJan 19, 2020 at 1:13am PST

 
 
 
View this post on Instagram

Echipa, voluntarii, susținătorii și comitetul director ai Fundației Regale Margareta a României au sărbătorit 30 de ani de la crearea organizației, în prezența colegilor și prietenilor lor din întreaga lume. La Teatrul Național, Sala Pictura a fost neîncăpătoare. Au luat parte la sărbătoare zeci de personalități venite din Franța, Marea Britanie, Elveția, Belgia și Statele Unite ale Americii, locuri în care Fundația a avut, în primele două decenii de existență filiale. Lor li s-au alăturat personalități, unele dintre ele active și însuflețite susținătoare ale proiectelor fundației care trăiesc în Spania, Olanda, Albania și Suedia. #majestateasamargareta #margaretacustodelecoroanei #familiaregalaaromaniei #romanianroyalfamily #casaregala #romaniaregala #frmr #romania #royal #Bucharest #Bucuresti #fundatiaregalamargaretaaromaniei #TinereTalente

A post shared by Familia Regală a României (@familiaregalaaromaniei) onJan 18, 2020 at 10:18pm PST

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel