Mădălina Anea, actrița care intră în rolul Mariei Tănase, despre teatru, film și viața de artist. Interviurile Spectacola și DC News
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Mădălina Anea, actrița care intră în rolul regretatei artiste Maria Tănase, vine la Interviurile Spectacola și DC News, sâmbătă, de la ora 13:00, pentru a vorbi despre „filmul Maria Tănase”, despre cum a fost să filmeze alături de Lora în „Pup-o mă! 2. Mireasa Nebună”, dar și despre viața de artist în pandemie. 

Mădălina Anea a devenit cunoscută publicului prin intermediul rolurilor din telenovele. Au urmat apoi roluri în producții de renume, în care tânăra actriță s-a remarcat, atât ca talent, cât și ca frumusețe. 

Tocmai frumusețea răpitoare i-a adus acum un rol pentru care este extrem de încântată, dar și emoționată. Tânăra actriță o readuce la viață pe regretata artistă Maria Tănase, într-un scurt metraj, despre care se crede că se va transforma într-o producție uriașă. 

Mădălina Anea este invitată în emisiunea „Interviurile Spectacola și DC News, realizată de Georgiana Ioniță, pentru a povesti despre cum a fost să o interpreteze pe Maria Tănase în filmul care spune povestea vieții regretatei artiste.

Cum a reușit să intre în pielea personajului Maria Tănase, care sunt asemănările între cele două artiste, dar și care sunt lucrurile neștiute despre marea artistă pe care le vom afla din film, aflați sâmbătă, de la ora 13:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și  DC News TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel