Eminem era să moară în 2007
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
eminem
eminem

Eminem a dezvăluit că s-a aflat la un pas de moarte în 2007, când, cu o săptămână înainte de Crăciun, a fost internat în stare critică după ce a luat o supradoză de metadonă.

Eminem a spus că nu-şi aduce aminte nimic din acea perioadă.

"Nu-mi amintesc nimic din acel decembrie până la asta (supradoza de metadonă, n.r.). Tot ce-mi amintesc este că nu reuşeam să mă ridic din pat. M-am ridicat să merg la baie. Stăteam acolo, încercam să mă uşurez şi am căzut. M-am lovit tare de podea", a spus el.

Eminem a spus că primul lucru pe care a vrut să îl facă a fost să îşi sune copiii, dar a căzut din nou şi nu s-a mai putut ridica.

Cântăreţul şi-a pierdut cunoştinţa şi s-a trezit abia în spital, informează Mediafax

"Primul lucru pe care mi-l amintesc este că încercam să mă mişc şi nu puteam. Parcă eram paralizat, nici nu puteam să vorbesc. Doctorii mi-au spus că am luat echivalentul a patru doze de heroină. Au mai spus că, dacă nu eram ajutat, în două ore muream", a mai spus Eminem, care a adăugat că în acea perioadă nici măcar nu ştia că era Crăciunul.

El a adăugat că, atunci când s-a trezit pentru prima dată, a vrut să-şi sune copiii şi să plece acasă la ei.

Rapperul s-a externat la o săptămână după incident.

Eminem a lansat, de-a lungul carierei sale, şase albume, care s-au vândut în 60 de milioane de exemplare în toată lumea. "Recovery", cel mai recent album de studio al rapperului Eminem, a fost lansat în iunie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel