Emilian Imbri, SCENARIU crunt: "În final, o parte a populației României va avea COVID-19"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Medicul Emilian Imbri a vorbit despre pandemia de COVID-19 și despre faptul că până la final, cea mai mare partea populației României va fi infectată. 

Medicul Emilian Imbri, managerul spitalului "Victor Babeș" din Capitală, crede că odată cu timpul, mulți vom fi infectați cu COVID-19, iar acest lucru ar putea duce la apariția imunității. În plus, acesta a mai spus că învingerea bolii depinde de organismul fiecăruia. 

"În acest moment e clar că depinde cum reacționează organismul în fața acestui virus. În final, vom ajunge, ca treptat, treptat, o parte a populației României să facă această infecție. Să dea Domnul să fie o simptomatologie ușoară, să apară și anticorpii. Apoi, putem spune că vom sezona acest virus. Noi facem acest virus sezonier", a declarat medicul Emilian Imbri, în direct la Digi24.

"Nu o să reușim să ne bălăcim în virus"

"Sunt perioade în care organismul este mai receptiv și luptă cu succes contra acestor viruși. Acestea depind mult și de climă, de temperatură. În sezonul rece bolile au un mai mare impact asupra organismului nostru. Noi dăm voie acestui virus să fie mai grav sau mai bun cu organismul nostru.

Niciodată nu o să reușim să ne bălăcim în virus. Nu ne aruncăm în virus. Ne ferim de el și eventual încercăm să nu ne îmbolnăvim pe cât posibil. Să nu ne îmbolnăvim cu toți odată pentru că astfel sistemele de apărare din țară sunt blocate. Să ne uităm la alte țări, mai dezvoltate decât  România care nu au reușit să facă față valului de infectări extrem de mare", a completat medicul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel