Data publicării:

Emil Boc îl CONTRAZICE pe Orban

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Sanatate
WhatsApp
Emil Boc
Emil Boc
Primarul reales al Clujului, Emil Boc, îl contrazice pe prim-ministrul Ludovic Orban, care a spus că nunțile, botezurile și petrecerile sunt sursa de creștere a numărului de cazuri de COVID-19. Iată ce crede fostul premier.

Primarul Clujului, Emil Boc, se află în discrepanță cu premierul Ludovic Orban. În timp ce premierul crede că nunțile, botezurile și petrecerile sunt sursa de creștere a numărului de cazuri de COVID-19, Emil Boc e de părere că parcurile și locurile de joacă reprezintă niște locuri în care noul coronavirus se propagă:

”Nu am văzut nunțile, botezurile și petrecerile fiind prima sursă de contaminare, nici evenimentele publice, nici transportul în comun, unde nu am văzut om fără mască în transportul în comun, ci consider că parcurile, locurile de joacă, locurile de întâlniri publice din cartiere… acolo trebuie mai multă responsabilitate. Acolo și experții au spus că în preajma cartierului oamenii se simt mai relaxați. Acolo trebuie să înăsprim măsurile. În zonele aglomerate este bine să purtăm mască, ca și în centrele de cartier din oraș. Fac apel la clujeni să respecte regulile. Portul măștii este o formă de respect reciproc”, a spus Boc, potrivit ȘtirideCluj.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel