Provocarea ”Ice Bucket”. Emil Boc a acceptat-o, însă ce a făcut când era tânăr o depășește
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Provocarea ”Ice Bucket”. Toți oamenii care au acceptat provocarea Ice Bucket au avut o oarecare reținere. E normal, un șoc cu apă foarte rece nu e plăcut. Printre cei care au acceptat provocare a fost și fostul premier, Emil Boc.

Provocarea ”Ice Bucket”. Emil Boc și-a turnat apă rece pe cap, intrând astfel în rândul personalităților din toate domeniile care au acceptat provocarea ”Ice Bucket”.

 

Provocarea ”Ice Bucket”. Probabil, Emil Boc a vrut să-și revină după ce a stat două zile cocoțat pe un stâlp. Da, primarul orașului Cluj a acceptat o provocare lansată pe vremea când acesta era student. Cine rezista cel mai mult cocoțat pe un stâlp, câștiga o excursie la Costinești.

Provocarea ”Ice Bucket”. Timp de două zile studentul Emil Boc a stat în soare, având voie să coboare o dată la patru ore pentru a se duce la toaletă. Efortul nu a fost în zadar, el câștigând concursul.

Provocarea ”Ice Bucket”. Povestirea a fost spusă de Mircea Dinescu, în urmă cu câțiva ani și a fost confirmată de Cristian Grețcu, membru Divertis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel