Elon Musk recunoaște că ia ketamină pe bază de reţetă pentru a trata depresia
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres
Elon Musk a particiap la un iterviul al fostului reporter CNN Don Lemon în care a mărturisit că folosește ketamină pe bază de reţetă pentru a trata depresia cu care se confruntă.  

În cadrul emisiunii lui Don Lemon cu Elon Musk, cei doi au avut un schimb de replici acid în legătură cu presupusul consum intens de droguri al acestuia, într-un interviu amplu care a inclus discuții despre obiceiurile sale pe Twitter și relația cu Donald Trump.

Fostul prezentator CNN a afirmat săptămâna trecută că Musk a fost "atât de supărat" de interviu încât a anulat acordul lor de a împărți emisiunea în exclusivitate pe X.

În cadrul interviului amplu Lemon a avut probleme cu poziția directorului general al Tesla în ceea ce privește ideologia woke, rasismul, drepturile LGBTQ și consumul de substanțe.

Când a fost întrebat despre utilizarea ketaminelor pe bază de rețetă, Musk a părut să se simtă ofensat de întrebările lui Lemon

Când a fost întrebat despre utilizarea ketaminelor pe bază de rețetă, Musk a părut să se simtă ofensat de întrebările lui Lemon și a spus că este "destul de privat să întrebi pe cineva despre o rețetă medicală".

Pe măsură ce subiectul a ajuns la viața privată a lui Musk, acesta a respins afirmațiile că este un mare petrecăreț și a părut că încearcă să îndrepte conversația spre munca sa. 

Reintrodus în subiect, Musk a lăudat beneficiile utilizării ketaminei pentru tratarea depresiei și i-a spus lui Lemon că cei care se confruntă cu probleme de sănătate mintală ar trebui să o folosească ponderat.

"Există momente în care am o stare chimică negativă în creierul meu, cum ar fi depresia, cred, sau depresia care nu este legată de nicio veste negativă, iar ketamina este utilă pentru a te scoate dintr-o stare de spirit negativă", a adăugat el.

Este o rețetă de la un doctor adevărat, nu de la un, știi tu...", a adăugat Musk, în timp ce conversația se împotmolea și devenea ciudată.

Musk a precizat că ia în medie o "cantitate mică" de ketamină o dată la două săptămâni și, adesea, "vor trece câteva săptămâni în care nu o voi folosi", conform Daily Mail. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel