Data actualizării:
Data publicării:

Elon Musk neagă o "relație romantică" cu premierul italian Giorgia Meloni, după ce fotografiile cu ei au devenit virale pe rețelele sociale (POZE)

Autor: Tiberiu Vasile | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres
După ce interentul a devenit plin de poze cu cei doi, Elon Musk a postat pe X un text în care a explicat că "nu există nicio relație romantică cu prim-ministrul Meloni".

Elon Musk a negat că ar fi avut "o aventură" cu prim-ministrul italian Giorgia Meloni, după ce pozele cu ei împreună au provocat o explozie de reacții pe rețelele sociale, el referindu-se la liderul italian ca fiind „frumoasă”.

După ce Musk i-a ținut scaunul pentru a se așeza, imaginile distribuite online îl arată pe fondatorul Tesla și pe prim-ministrul italian privind unul în ochii celuilalt la Global Citizen Awards din New York City.

Sursa Foto: Agepres

"Găsește pe cineva care te privește așa cum prim-ministrul italian Giorgia Meloni îl privește pe Elon Musk"

„Găsește pe cineva care te privește așa cum prim-ministrul italian Giorgia Meloni îl privește pe Elon Musk”, a scris un utilizator pe X, împărtășind o fotografie în care Musk îi atinge umărul lui Meloni.

„Nu poți avea mELONi fără ELON,” a adăugat altcineva.

New York Post a mers chiar mai departe, numind evenimentul o „întâlnire publică de iubire” între cel mai bogat om din lume și prima femeie prim-ministru din Italia.

Însă, pe măsură ce fotografiile la evenimentul cu ținută de gală au început să circule pe platforma sa de socializare, Musk a negat că ar avea vreo relație amoroasă cu Meloni.

„Am fost acolo cu mama mea. Nu există nicio relație romantică cu prim-ministrul Meloni,” a scris Musk pe X, ca răspuns la o postare care arăta o fotografie cu ei uitându-se în ochii celuilalt la o masă și un titlu ce spunea „Toată lumea știe ce s-a întâmplat apoi între cei doi.”

Sursa Foto: Agerpres

Musk a afirmat că Meloni este „o persoană care este chiar mai frumoasă pe dinăuntru decât pe dinafară”

Musk și Meloni s-au întâlnit de mai multe ori înainte, prim-ministrul italian găzduind miliardarul la reședința sa oficială din Roma în iunie anul trecut.

El a revenit în țară în decembrie, când a vorbit la un festival politic organizat de partidul de extremă dreapta Frații Italiei, condus de Meloni.

Conform Telegraph, cei doi au discutat anterior despre interesul comun în legătură cu scăderea natalității în Occident și potențialul pozitiv al inteligenței artificiale.

Meloni, care s-a despărțit de partenerul său de lungă durată, Andrea Giambruno, după ce acesta a făcut comentarii obscene la televiziunea italiană în 2023, a cerut chiar ca Musk să îi înmâneze Premiul Global Citizen de la think tank-ul Atlantic Council.

Într-un scurt discurs înainte de a înmâna premiul, Musk a afirmat că Meloni este „o persoană care este chiar mai frumoasă pe dinăuntru decât pe dinafară.”

„Acest lucru nu se poate spune întotdeauna despre politicieni,” a glumit el, continuând să o numească „autentică, onestă și gânditoare.”

Liderul italian de dreapta a răspuns că antreprenorul american este un „geniu valoros” înainte de a-și prezenta viziunea asupra conservatorismului occidental.

„Nu știu dacă naționalismul este cuvântul corect, deoarece adesea evocă doctrine de agresiune sau autoritarism,” le-a spus ea celor peste 600 de persoane din audiență în Ziegfeld Ballroom din Manhattan.

„Cu toate acestea, știu că nu ar trebui să ne fie rușine să folosim și să apăram cuvinte și concepte precum 'națiune' și 'patriotism.'”

Meloni a continuat să numească patriotismul „cea mai bună reacție la declin,” provocând percepțiile despre „declinul inevitabil al Occidentului.”

Musk a fost văzut că dădea din cap pe parcursul discursului ei și s-a ridicat pentru a o aplauda la final, conform Daily Mail.

Sursa Foto: Agerpres

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel