Elon Musk îl face praf pe Biden: Adevăratul preşedinte e cel care controlează prompterul
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 17 mai, 16:46
WhatsApp
Foto: captură video YouTube
Elon Musk, CEO-ul Tesla, a lansat un atac dur la adresa preşedintelui SUA, Joe Biden, şi spune că situaţia economică din Statele Unite poate ajunge la fel de rea ca în Venezuela. 

Musk a spus că în trecut a votat "copleşitor pentru democraţi", dar afirmă că administraţia Donald Trump era mult mai eficientă decât cea curentă. 

"Preşedintele real este cel care controlează prompterul. Calea spre putere este calea spre prompter", a declarat Musk în cadrul unui podcast, conform Daily Mail. 

Acesta a făcut referire şi la un personaj de film, Moderatorul, interpretat de Will Ferrell. 

"Simt, însă, că dacă cineva se va apleca în faţa prompterului, vom avea o situaţie ca în acel film, Anchorman (n.r. Moderatorul). Administraţia asta nu face mai nimic. Administraţia Trump, lăsându-l pe Trump la o parte, avea o mulţime de oameni eficienţi", a mai spus el. 

G Ad:

CEO-ul Tesla a adăugat şi că democraţii sunt "supra-controlaţi de sindicate şi de avocaţi, în timp ce republicanii sunt influenţaţi de corporaţii şi de zelotismul religios". 

Elon Musk se zgârcește la cumpărarea Twitter: „Cu cât pun mai multe întrebări, cu atât preocupările mele cresc”

 

Elon Musk ar putea căuta un preț mai mic pentru Twitter, a spus el la o conferință de luni, la doar câteva zile după ce oferta sa de 44 de miliarde de dolari pentru platformă a fost pusă „temporar în așteptare”. 

Musk a acuzat Twitter de o posibilă denaturare cu privire la proporția de conturi false de pe site, ceea ce i-ar putea oferi opțiunea de a renunța la înțelegere dacă s-ar dovedi.

Vorbind într-o sesiune cu ușile închise la All-In Summit de la Miami, o conferință cu fondatorii tehnologiei și personalități din mass-media, Musk a spus că o înțelegere pentru cumpărarea Twitter ar putea fi mai ieftină. 

„Adică, nu este exclus”, a spus el, potrivit audio-ului postat de podcastul All-In. „Cu cât pun mai multe întrebări, cu atât preocupările mele cresc.”

Musk a spus că Twitter l-ar fi putut induce în eroare cu privire la procentul de conturi false de pe site, o problemă care l-a determinat să pună acordul în așteptare în weekend.

„Este o denaturare materială negativă dacă, de fapt, au revendicat cu voce tare mai puțin de 5% din conturi ca fiind false sau spam, dar de fapt proporția este de patru sau cinci ori mai mare decât acest număr”, a spus el.

Musk nu a răspuns imediat unei solicitări de comentarii. CITEŞTE MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro