Elon Musk i-a oferit 5.000 de dolari unui tânăr ca să îşi dezactiveze contul de Twitter
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Imagine de Tumisu de la Pixabay
Imagine de Tumisu de la Pixabay
Elon Musk, CEO-ul Tesla, i-a oferit unui tânăr de 19 ani 5000 de dolari pentru a dezactiva un cont de Twitter. 

Contul de Twitter pe care Musk l-a vrut şters îi urmărea avionul privat, astfel că miliardarul a trebuit să plătească pentru a-i fi îndeplinită dorinţa. 

Totul a început în toamna anului trecut, spune Jack Sweeney, tânărul de 19 ani care se afla în spatele paginii de Twitter. 

"Am primit un mesaj în care mi se spunea să închid pagina, pentru că reprezintă un risc la siguranţa sa. I-am spus că sunt de acord, dar că îl va costa un Model 3 (n.r. Tesla Model 3). La care Musk a replicat că nu ar vrea să fie împuşcat de vreun nebun. După alte mesaje, mi-a oferit 5000 de dolari. L-am întrebat dacă e vreo şansă să ridice miza la 50.000, pentru că m-ar ajuta la colegiu şi mi-ar da ocazia să îmi cumpăr un Model 3. Nu mi-a mai răspuns, dar după ce i-am scris eu şi i-am spus de unde îmi iau datele despre avionul său, mi-a spus că sistemul celor de la controlul traficului aerian este primitiv", a declarat tânărul, conform Business Insider

De asemenea, tânărul a mai spus şi că ar prefera un internship la compania lui Musk în loc de bani pentru a închide contul. 

Elon Musk va deveni și mai bogat, odată cu creșterea companiei Tesla

Anul 2022 a început în defavoarea averilor unor oameni, dar nu este și cazul lui Elon Musk, scrie CNN, cu toate că și Musk a avut greutățile sale de înfruntat. Acțiunile Tesla, compania lui Elon Musk, au pierdut aproximativ 30 de miliarde de dolari în acest an până la închiderea de luni, din cauza unei scăderi de 12%.

Cu toate acestea, următoarele 12 luni ar putea fi cele mai profitabile pentru Musk vreodată. Dacă analiștii au dreptate, Tesla va raporta rezultate financiare peste așteptări în acest an, care la rândul lor îi vor aduce lui Musk miliarde de dolari din acțiuni.

Musk nu primește niciun salariu de bază sau bonus în bani gheață de la Tesla. În schimb, acesta primește acțiuni bazate pe faptul că Tesla atinge anumite obiective financiare și de valoare pe piață. Pachetul său salarial din 2018 a alocat 101 de milioane de dolari în acțiuni, care ar fi fot acordate lui Musk în 12 tranșe egale, deoarece compania a atins anumite valori de referință.

VEZI MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel