Elon Musk, acuzat de hărțuire sexuală de o stewardesă SpaceX. Miliardarul i-ar fi dat 250.000 de dolari ca să tacă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Elon Musk, acuzat de hărțuire sexuală de o stewardesă SpaceX. Miliardarul i-ar fi dat 250.000 de dolari ca să tacă / Foto: Pixabay, de Tumisu
Elon Musk, acuzat de hărțuire sexuală de o stewardesă SpaceX. Miliardarul i-ar fi dat 250.000 de dolari ca să tacă / Foto: Pixabay, de Tumisu
Elon Musk este acuzat de hărțuire sexuală de o însoțitoare de bord SpaceX.

SpaceX, firma aerospațială fondată de Elon Musk, cel mai bogat om din lume, ar fi plătit unei însoțitoare de bord 250.000 de dolari pentru a soluționa o reclamație pentru conduită sexuală necorespunzătoare a miliardarului, în 2018, a aflat Insider.

Însoțitoarea a lucrat ca membru al echipajului de cabină pe bază de contract pentru flota de avioane corporative a SpaceX. Ea l-a acuzat pe Musk că a agresat-o sexual, făcând mai multe gesturi indecente și că s-a oferit să-i cumpere un cal în schimbul unui masaj erotic, potrivit interviurilor și documentelor obținute de sursa citată.

Mărturiile însoțitoarei de zbor

Totul a fost dezvăluit de o prietenă a însoțitoarei de zbor, iar Business Insider a anunțat că a avut acces la mai multe documente și e-mailuri care au legătură cu acest caz. Potrivit declarației, însoțitoarea i-a mărturisit prietenei că, după ce și-a luat postul de însoțitor de bord, a fost încurajată să obțină licența de maseuză pentru a-i putea face masaje lui Musk. În timpul unui astfel de masaj, într-o cabină privată pe Gulfstream G650ER al lui Musk, i-a spus ea prietenei, Elon Musk i-ar fi propus să întrețină relații sexuale cu el.

Însoțitoarea de zbor susține că miliardarul SpaceX i-a cerut să vină în camera lui în timpul unui zbor „pentru un masaj corporal complet”, se arată în declarație. Când a sosit, însoțitoarea a descoperit că Musk „era complet gol, cu excepția unui cearșaf care acoperă jumătatea inferioară a corpului”. În timpul masajului, se spune în declarație, Musk „și-a expus organele genitale”, apoi „a atins-o și s-a oferit să-i cumpere un cal dacă „ar face mai mult”, referindu-se la întreținerea de acte sexuale”.

Ce spune Elon Musk

După ce Insider l-a contactat pe Elon Musk pentru comentarii, el a trimis un e-mail în care a cerut mai mult timp pentru a răspunde și a spus că există „mult mai multe în această poveste”.

„Dacă aș fi înclinat să mă angajez în hărțuire sexuală, este puțin probabil ca aceasta să fie prima dată în întreaga mea carieră de 30 de ani când aceasta iese la lumină”, a scris el, numind povestea „o piesă de succes motivată politic”.

Insider susține că a așteptat mai mult timp comentariul lui Elon Musk, dar miliardarul nu a mai răspuns. Contactat telefonic, vicepreședintele juridic al SpaceX, Christopher Cardaci, a refuzat să comenteze acuzațiile împotriva lui Elon Musk. SpaceX nu a răspuns solicitărilor de comentarii, deși jurnaliștii au trimis un mail în acest sens.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel