Elon Musk a elucidat misterul petrecerii de Halloween de la Castelul Bran. Ce spune despre Andrew Tate
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Miliardarul Elon Musk a clarificat informațiile de anul trecut, atunci când s-a crezut că participă la o petrecere de Halloween la Castelul Bran.

Miliardarul Elon Musk a dezmințit că ar fi participat la o petrecere de Haloween în România. Acesta a fost întrebat de un utilizator Twitter dacă l-a întâlnit vreodată pe Andrew Tate, un influencer social media americano- britanic, stabilit în România și arestat preventiv de magistrații români, sub acuzații de constituire de grup infracțional, trafic de persoane și viol (citește AICI).

„Din câte știu, nu l-am întâlnit niciodată (pe Andrew Tate - n.r.) și nici nu am fost la petrecerea aceea de Halloween, din România” - a scris, sâmbătă, Musk pe rețeaua sa socială, răspunzând unui utilizator, Ian Mules Cheong, potrivit Startupcafe.

O întreagă nebunie a fost dezlănțuită în spațiul public din România la finalul lunii octombrie, anul trecut, atunci când mai multe zvonuri au sugerat că miliardarul s-ar afla la o petrecere de Halloween la Castelul Bran din Brașov.

Chiar dacă a existat o petrecere la care au participat mai multe personalități și oameni de afaceri din întreaga lumea, Ministerul de Interne a informat atunci că Elon Musk nu a intrat pe teritoriul României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel