Eliminări, scandal uriaș la Survivor România. CRBL: Nu vă e rușine să nu-i trimiteți porția de mâncare, mă?
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
După ce Faimoşii de la Survivor România au reuşit să câştige fără emoţii, a venit rândul Războinicilor să propună trei concurenți spre eliminare. De asemenea, a avut loc un scandal uriaș în tabăra Războinicilor, după ce Relu Pănescu a fost trimis în exil de către colegii săi fără să primească mâncare.

Războinicii și Faimoșii au dat tot ce au avut mai bun pe traseu, pentru a obţine imunitatea. Relu şi CRBL nu au jucat, cei doi concurenți fiind trimişi de către coechipieri, cu o seară înainte, în exil. Pe final, Faimoşii au punctat decisiv prin Marian Drăgulescu, prin urmare Războinicii au făcut nominalizări.

În jocul pentru imunitatea individuală au câştigat Ştefania Ştefan şi Blaze. În consiliul de nominalizare, Doru Răduță a primit cele mai multe voturi din partea colegilor săi. Ştefania a propus-o spre eliminare pe Oana Ciocan, în timp ce Blaze a nominalizat-o pe Elena Matei

 2. -imagine fara descriere- (survivor_eliminari_propuneri_07931000.jpg)

CRBL și Relu Pănescu au fost primii concurenți trimiși pe Insula Exilului

Amintim că un Faimos și un Războinic stau pe Insula Exilului. Cei doi nu vor avea mâncare decât în situația în care triburile decid să împartă, a fost anunțul prezentatorului Daniel Pavel. CRBL și Relu Pănescu au fost primii concurenți trimiși pe Insula Exilului.

CRBL a spus despre colegii săi că sunt pe lista sa neagră. „Cum ar fi să pierdem imunitatea și să fiu tot eu nominalizat, și de data asta. Ar fi penibil să se întâmple treaba asta. Pe lista neagră sunt toți Faimoșii, toți, absolut toți! Nu sunt frații mei, nu sunt prietenii mei. Sunt niște concurenți cu care, la urma urmei, trebuie să concurez. Deocamdată, în echipă, după care individual. Eu să-i înțeleg, să mă adaptez, să găsesc un mediu comun, neutru, încât să putem merge mai departe ca echipă?! Nu mai merge!”, a reacționat CRBL.

Relu Pănescu, trimis fără mâncare în exil de Războinici

În timp ce CRBL și-a primit lucrurile de la Faimoși, dar și porția sa de orez și de nucă de cocos, Relu Pănescu nu a avut parte de același tratament din partea Războinicilor. Însă Relu a avut noroc cu CRBL, în cele din urmă. Artistul a împărțit cu el mâncarea pe care a primit-o. Ștefania Ștefan a vorbit în numele echipei la consiliul de nominalizări și a spus că ei au înțeles greșit informațiile primite de la prezentator: „Pot spune din partea colegilor că a fost o greșeală. Nimeni nu a vrut să nu îi dea mâncare lui Relu. Chiar am înțeles greșit acea informație!”

„Ajungi de te iau mințile. Sunt extrem de supărat pe colegii din echipa mea”, a spus Relu.

„Nu vă este rușine să nu-i trimiteți porția lui de mâncare, mă?”, le-a spus CRBL Războinicilor.

„Nu am nevoie de mila lor, doar de mila lui Dumnezeu. Când am venit și i-au adus mâncare lui CRBL... Mi-a dat posibilitatea să mă servesc de la el. A zis: hai să împărțim din nou ce a mai rămas”, a spus Relu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel