Elimină toate mirosurile neplăcute din toaletă cu un truc simplu: ai nevoie de hârtie igienică
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Elimină toate mirosurile neplăcute din toaletă cu un truc simplu, ai nevoie de hârtie igienică. Sursa - pixabay.com
Elimină toate mirosurile neplăcute din toaletă cu un truc simplu, ai nevoie de hârtie igienică. Sursa - pixabay.com
Majoritatea persoanelor aruncă la gunoi tuburile goale, rămase de la hârtia igienică.

Este total greșit, deoarece aceste tuburi rămase trezesc creativitatea copiilor pentru a face diferite obiecte decorative. În plus, aceste tuburi rămase de la hârtia igienic sunt utile în casă și te ajută să rezolvi o problemă.

Sfatul de astăzi te va surprinde la fel de mult pe cât te va intrigă. Poți recicla aceste tuburi într-un mod foarte inteligent care îți va permite să depășești o problemă majoră: mirosurile neplăcute în baie și toaletă.

Scapă de condensul de pe geamuri cu un singur produs din Pet Shop: un truc neobișnuit

Baia este, cu siguranță, încăperea care se confruntă cu mirosuri neplăcute. De obicei, folosești  substanțe chimice în încercarea de a purifica aerul. Adesea însă aceste substanțe chimice nu fac decât să înrăutățească situația. Deci, cum poți să rezolvi această problemă persistentă?

Aici intervin tuburile de carton. Aceasta soluție neașteptată este mai rapidă și mai economică decât metodele tradiționale.

Cum să aplici acest truc? Apropie atent flacăra unei brichete de o  margine a tubului de carton.  Vei observa că ia foc imediat, dar nu va arde complet în câteva secunde. De fapt, procesul amintește oarecum pe cel al bețișoarelor de tămâie.

Folie de aluminiu și sare: o combinație uimitoare, care rezolvă multe probleme din casă

De asemenea, pentru mai multă siguranță, trebuie să aprinzi doar o parte a tubului de carton și să sufli peste flacără, astfel încât tubul să ardă mocnit.

Tocmai acest fum va absorbi toate mirosurile neplăcute din toaletă. Din moment ce diferite tipuri de carton pot fi mai mult sau mai puțin inflamabile, este bine să încerci acest truc într-o chiuvetă.

Și cel mai important: asigură-te că tubul care arde stă departe de obiecte inflamabile. De asemenea, acordă atenție curenților de aer care pot răspândi flacăra. Din fericire, în majoritatea cazurilor cartonul din care este făcut tubul nu se aprinde într-o secundă.

Casa și hainele nu vor mai mirosi a mâncare prăjită. Iată soluția la care apelau bunicile noastre

Această metodă elimină rapid mirosurile neplăcute, dar este un proces care necesită multă atenție și vigilență. Nu coborâți niciodată garda pentru a evita cel mai mic risc de incendiu. Dacă optezi pentru acest truc, rămâi în baie pentru a supraveghea cum evoluează lucrurile. Nu lăsa niciodată acest tub care arde la îndemâna copiilor sau a animalelor de companie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel