Elevii chiulesc de la teleşcoală
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Cifrele de audienţă înregistrate de TVR 2 pe durata difuzării emisiunilor "Teleşcoală" arată că mare parte dintre elevii cărora le erau destinate aceste emisiuni au chiulit.

Postul public de televiziune a înregistrat cifre obişnuite de audienţă luni, atunci când s-au difuzat primele emisiuni tip "Teleşcoală". Datele de audiență arată că TVR 2 a stat la fel ca lunea trecută, nici mai mult, nici mai puțin.

TVR 2 s-a regăsit în a doua parte a clasementului de audiență cu ambele ore de Teleșcoală. Dimineața s-a clasat pe locul 12, iar după-amiază pe locul 15. În ora de dimineața, în care sunt programate lecțiile de Română și Matematică, TVR 2 a fost urmărit, în medie, de 69.000 de telespectatori pe minut, potrivit paginademedia.

Cum în anul şcolar 2019-2020 sunt înregistraţi circa 2,8 milioane de elevi, avem o medie de peste 200.000 de elevi pentru fiecare an şcolar. Ceea ce înseamnă că, presupunând că audienţa a fost formată exclusiv din elevi pe durata emisiunilor "Teleşcoală", doi elevi din trei au chiulit de la "ore". 

Ce emisiuni s-au difuzat luni la TVR 2: 

- 09 : 00 - Telescoala - Clasa VIII limba si literatura romana Producator: Camelia Bostina;
- 09 : 30 - Telescoala - Clasa VIII matematica Producator: Camelia Bostina;
- 15 : 00 - Telescoala - Clasa XII limba si literatura romana Producator: Camelia Bostina;
- 15 : 30 - Telescoala - Clasa XII matematica Producator: Camelia Bostina.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel